Preskočiť na hlavný obsah

Beautiful memories

Aj keď máme svadbu už za sebou, na ten prenádherný deň nezabudneme nikdy v živote. Máme už aj svadobné video a aj fotky, no tie sme si ešte nestihli prezrieť a vytriediť, pravdepodobne nám to zaberie pár dní, keďže ich je celkom dosť (vyše tisícky). Tieto úvodné foto sú z videa :-)










V dnešnom krátkom príspevku by som sa s vami chcela podeliť o môj trošku nekvalitný zostrih videa - záverečnú scénu, do ktorej kameramanka skvelo zapracovala detaily z celého dňa :-) Tak, nech sa páči, príjemné pozeranie ;-)

Komentáre

  1. Blahoželám. Bola si krásna nevesta :)
    Ja mám svoj svadobný deň tiež už za sebou a som na tom rovnako ako Ty. Všetky fotky som ešte stále nevytriedila a kamarátky ma uháňajú kedy konečne dám fotky na fb :)

    http://margifashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem!!!! ;-)
      ja som si fotky ešte ani nepozrela, teda tie od fotografa :-)

      Odstrániť
  2. krásné, ještě jednou moooc gratuluju :) těším se ještě i na další fotky!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásna nevesta ! :) takéto tmavé vlasy ti viac pristanú :) skoro mi pri videu až slzička vyhrkla, toľko lásky cítiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Na leto už nefarbím, no od septembra idem znova až na takúto tmavú ;-)

      Odstrániť
  4. gratulujm ešte raz ! :) bola si prekrásna nevesta a z videa naozaj cítiť tú lásku :) prajem naďalej veľa lásky, šťastia, zdravia a vzájomnej podpory :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ďakujem :-) Už máme aj cca potriedené fotky, tak ešte povyberám pár na blog neskôr ;-)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

BB

O BB sa už toho popísalo a dalo by sa povedať, že už začínajú byť totálne out. Ja mám však svoje dve obľúbené BB-čka. Tým jedným je BB puding. Výborný, chutný puding, jednoducho klasika :-) foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené! Tým druhým je moje najnovšie BB: foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Prerábka

Keď sme sa pred skoro 8 rokmi nasťahovali do nášho bytu, vedela som, že pár vecí časom budem chcieť meniť. Najviac ma "žrala" kuchynská linka, ktorá bola veľká a zároveň tam bolo málo priestoru. O nej som rozprávala pár rokov. Až kým sme sa konečne minulý rok dokopali k prerábke. A pravdupovediac, netušila som, do čoho vlastne ideme.

Špaldová bábovka s ovocím

Bábovku som chcela upiecť už dávno, no nejako som sa k tomu neodhodlala. Keď som si prezerala TinkineRecepty.sk a natrafila na recept na špaldovú, povedala som si, že ju musím vyskúšať. Ale trošilililinku som si tento recept prispôsobila podľa svojich chutí :-) Toto je teda inšpirácia od Tinky , ktorá aj mne - laikovi - vyšla na prvýkrát!