Preskočiť na hlavný obsah

Svadba sa (vraj) blíži

Neviem prečo, ale veľa ľudí okolo mňa už začalo stresovať. Minule sme niečo riešili s mojim nastávajúcim a ja som mu povedala, že toto ešte netreba riešiť, že máme čas, na čo zasiahla moja mama, že čas už nemáme a treba to riešiť. A tak je to tu. Nemáme čas a treba to riešiť :-D 
Ale nie som v strese, celkom si to užívam ;-)
Čo všetko sme začali riešiť okrem toho, čo sme už vybavené mali?

  • máme rezervovanú pani, ktorá napečie koláče
  • máme približný počet hostí, už len nám oni dajú vedieť, či prídu :-D
  • pracuje sa na pozvánkach
  • máme vybraté obrúčky (už len ich rezervovať)
  • riešime aj program
  • koncom týždňa volám kaderníčke
Okrem toho zháňame darčeky pre hostí. A mám dve dilemy. Teda jednu obrovskú a tou sú popolnočné šaty, ale ja viem, že keď tie pravé uvidím a budú mi sedieť, tak si ich hneď kúpim a v žiadnom prípade si ich nebudem kupovať cez net ;-)
A tou druhou je kytica. Odkedy som našla na sashe.sk látkové kytice, o inom ani nesnívam. Ale rodina si myslí, že živá bude lepšia, tak neviem.. keď ja neviem, aké kvety by som chcela mať :-D Viem, aké by som mať nechcela, ale neviem, aké by som chcela... no myslím, že to príde nejak časom samo ;-)
A ako vyzerá látková kytica? A prečo látková? Nezvädne, to je hlavný dôvod. A cena je cca rovnaká ako za živú.

látková kytica
ZDROJ
Bolo to presne včera, keď sme si s drahým sadli. Ja som vybrala svoj svadobný diár, on svoj (!!!) a spisovali sme. Zoznam hostí, čo má kto vybaviť a tak.  Celkom sa toho chytil a, chudák, stresuje viac ako ja :-D Fakt som si nemyslela, že môj chlap bude tak prežívať svadbu. Na všetkom sa chce podieľať, o všetkom chce vedieť, no som z toho hotová ;-) v dobrom zmysle slova.
No keď mi dnes povedal, že padol v jeho rodine návrh o limuzíne, hneď som to zamietla s tým, že je to podľa mňa zbytočne drahý gýč... Mám približnú predstavu a tej sa budem držať ;-)

Komentáre

  1. Som prekvapená aké sú teraz tieto kytice populárne...ja si nemôžem pomôcť, ale strašne sa mi to nepáči:)))akože nevyzerajú zle, ale proste by som takú nikdy na žiadnu príležitosť ani nikde nechcela

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já bych takovou látkovou kytici nechtěla a ani bych o tom neuvažovala. Já mám ráda živé květiny a myslím, že k takové příležitosti prostě patří......

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jaký zlatý :) Držím palce, nech sa rozhodnete čo najlepšie. A nech to je ten najkrajší deň v živote :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já na ty látkové taky nejsem, i přesto, že to vydrží...ale věř, že po svatbě (už asi tak měsíc ani ne) už ani nebudeš vědět, že jste nějakou měli...my sice máme nějaké věci "vyložené", ale nedívám se na ně...pro mě byly a jsou nejdůležitější fotky, které se mohou nacházet kdekoliv v bytě a potěší + případné video (i když je pravda, že jsem to naše ještě neviděla :D)
    ...pokud máš ale ráda "vzpomínky", tak teda raději zvol tu látkovou :) Ta moje "normální" zvadla definitivně asi až po 15-ti dnech :) A teď jí mám u našich sušenou...neměla jsem přeci jen to srdce jí úplně vyhodit :)
    ...divím se, že to tak prožívá - můj to teda nějak vůbec neprožíval (ne tak extrémně), prostě jsme si museli sednout a řeklo se toto ne, toto ano...a nějak to dopadlo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Taky se mi latkove kytky vubec nelibi. Zive jsou krasne. Mas vybranou barvu, do ktere bys chtela kytky? Me se libi kaly, lilie, tulipany. Lida

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Farebnú kombináciu už mám vybranú :-) Zatiaľ to ešte nie je potvrdené a neviem, ako by mi to spravili v dekoračnom štúdiu, tak nebudem prezrádzať ;-)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

BB

O BB sa už toho popísalo a dalo by sa povedať, že už začínajú byť totálne out. Ja mám však svoje dve obľúbené BB-čka. Tým jedným je BB puding. Výborný, chutný puding, jednoducho klasika :-) foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené! Tým druhým je moje najnovšie BB: foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Prerábka

Keď sme sa pred skoro 8 rokmi nasťahovali do nášho bytu, vedela som, že pár vecí časom budem chcieť meniť. Najviac ma "žrala" kuchynská linka, ktorá bola veľká a zároveň tam bolo málo priestoru. O nej som rozprávala pár rokov. Až kým sme sa konečne minulý rok dokopali k prerábke. A pravdupovediac, netušila som, do čoho vlastne ideme.

Špaldová bábovka s ovocím

Bábovku som chcela upiecť už dávno, no nejako som sa k tomu neodhodlala. Keď som si prezerala TinkineRecepty.sk a natrafila na recept na špaldovú, povedala som si, že ju musím vyskúšať. Ale trošilililinku som si tento recept prispôsobila podľa svojich chutí :-) Toto je teda inšpirácia od Tinky , ktorá aj mne - laikovi - vyšla na prvýkrát!