Preskočiť na hlavný obsah

4 mesiace...

...a budem pani! :-) Neverím, ako rýchlo to zbehlo a ešte to len rýchlo zbehne :-D Pomaly odpočítavame a vybavujeme, čo ešte treba.
ZDROJ
Vybavili sme potrebnú dokumentáciu na matrike. Absolvovali sme predmanželskú náuku... teda, skôr môj budúci manžel ju absolvoval, ja som bola iba na prvom stretnutí, keďže som počas zvyšných 2 sedení bola v Londýne. A veľmi mu za to ďakujem ;-) Ak budeme mať voľný víkend, môžeme ísť spolu na jednu prednášku (to bol jeho nápad a ja s tým celkom súhlasím, ale skoro mi oči vypadli, keď to povedal :-)).
Boli sme si už aj obzerať obrúčky a celkom rýchlo sme sa rozhodli - pôjde o kombináciu bieleho zlata so žltým. Chystám sa dohodnúť termín s kaderníčkou a kozmetičkou, keďže mi povedali, že stačí sa objednať až v januári a niekedy v apríli ma čaká skúška šiat. 
Zohnala som si aj topánky v akcii v Humanic za necelých 15 € (aj tak ich pod šatami nebude vidno) a nastávajúci už má vyhliadnutý oblek (a to si ho nechcel kupovať, lebo už má dva (!!!) doma - jeden maturitný a druhý z promócií :-P). Pravdepodobne koncom mesiaca bude hotové aj svadobné oznámenie a pomaly riešime už aj koláče a menu.
Myslela som si, že zo mňa bude Bridezilla, ale zatiaľ to tak nevyzerá, no najstresujúcejšie mesiace nás ešte asi len čakajú, uvidíme. Celkom sa tešíme a zatiaľ mi vôbec nepripadá, že by to mal byť nejaký stres. Pomaly dávame dokopy aj zoznamy hostí a nejaké aktivity, keďže sa nám páčia hry, resp. program pre hostí :-)
Plánujem si relaxačné procedúry na obdobie pred svadbou - masáže, zábaly, sauny a kozmetiku. Samozrejme, bolo by vhodné znova začať s Jillian a 30 Day Shred, keďže chcem do svadby čosi aj spevniť :-D Aj keď momentálne som zdravotne dosť indisponovaná (teplota, hrdlo, nos a okrem toho aj zub múdrosti), od februára spevňujem! :-)

Komentáre

  1. Super, najdolezitejsie je nestresovat. My sme to vsetko zbuchali za mesiac a ja som chodila do posilky a robila rychlu chodzu styrikrat az patkrat do tyzdna :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Fakt nestresujem :-) Teda nie kvôli svadbe, na tú sa neskutočne teším ;-) Ako som si povedala - keď zvládnem prežiť pobyt s našimi žiakmi v Londýne a úspešne podať záverečnú správu (na ktorej sa pracuje), svadobný stres bude oproti tomu ako ružová záhrada ;-)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

BB

O BB sa už toho popísalo a dalo by sa povedať, že už začínajú byť totálne out. Ja mám však svoje dve obľúbené BB-čka. Tým jedným je BB puding. Výborný, chutný puding, jednoducho klasika :-) foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené! Tým druhým je moje najnovšie BB: foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Prerábka

Keď sme sa pred skoro 8 rokmi nasťahovali do nášho bytu, vedela som, že pár vecí časom budem chcieť meniť. Najviac ma "žrala" kuchynská linka, ktorá bola veľká a zároveň tam bolo málo priestoru. O nej som rozprávala pár rokov. Až kým sme sa konečne minulý rok dokopali k prerábke. A pravdupovediac, netušila som, do čoho vlastne ideme.

Špaldová bábovka s ovocím

Bábovku som chcela upiecť už dávno, no nejako som sa k tomu neodhodlala. Keď som si prezerala TinkineRecepty.sk a natrafila na recept na špaldovú, povedala som si, že ju musím vyskúšať. Ale trošilililinku som si tento recept prispôsobila podľa svojich chutí :-) Toto je teda inšpirácia od Tinky , ktorá aj mne - laikovi - vyšla na prvýkrát!