Preskočiť na hlavný obsah

Preppy style!

Vystriedala som mnoho štýlov, v temnejšom období puberty som nosila výhradne čiernu, dala som si nastreliť piercing a aj vlasy išli načierno.... čo bolo, bolo :D

Nikdy som nemala vyhradenú značku či druh oblečenia, ale vždy som inklinovala skôr k elegantnejšej móde, resp. športovej elegancii :) A tak sa jedného dňa dozviem, že ono to má čosi spoločné s PREPPY štýlom (vďaka októbrovej EMME).

A tak som googlila a googlila a našla som čo-to o preppy. Nie je to žiadna novinka, ale nie je to len štýl oblečenia. Ide o životný štýl a, pravdupovediac, pozdáva sa mi! Asi som podľahla preppy!
Možno viete, možno nie, preppy sa "zrodila" v 40. - 50. rokoch 20. storočia v USA.



Ak ste fanúšikom značiek ako Ralph Lauren, J. Press, Vineyard Vines či Elizabeth McKay, asi viete, o čom hovorím. 
foto z http://galadarling.com/images/07-11/laurenwomen.jpg
Btw. preppy je aj najsledovanejší manželský pár na svete - Kate a Will :) 

Prečo je to taký boom / ošiaľ alebo ako to už len nazvať? Niečo na tom je :) Veď len samotná Kate Middleton vyvoláva rozruch všade tam, kde sa pohne, a nie je to len tým, že je členkou britskej kráľovskej rodiny.

Pár obrázkov na záver a nabudúce o tom, ako BYŤ PREPPY!

foto z http://i244.photobucket.com/albums/gg11/shiningtrends/80s-party-outfit-ideas-preppy-theme.jpg

Preppy ikona - Kate Middleton:

Ja vs. preppy style:
foto - archív autorky + google + rimmel.sk


Komentáre

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

BB

O BB sa už toho popísalo a dalo by sa povedať, že už začínajú byť totálne out. Ja mám však svoje dve obľúbené BB-čka. Tým jedným je BB puding. Výborný, chutný puding, jednoducho klasika :-) foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené! Tým druhým je moje najnovšie BB: foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Prerábka

Keď sme sa pred skoro 8 rokmi nasťahovali do nášho bytu, vedela som, že pár vecí časom budem chcieť meniť. Najviac ma "žrala" kuchynská linka, ktorá bola veľká a zároveň tam bolo málo priestoru. O nej som rozprávala pár rokov. Až kým sme sa konečne minulý rok dokopali k prerábke. A pravdupovediac, netušila som, do čoho vlastne ideme.

Špaldová bábovka s ovocím

Bábovku som chcela upiecť už dávno, no nejako som sa k tomu neodhodlala. Keď som si prezerala TinkineRecepty.sk a natrafila na recept na špaldovú, povedala som si, že ju musím vyskúšať. Ale trošilililinku som si tento recept prispôsobila podľa svojich chutí :-) Toto je teda inšpirácia od Tinky , ktorá aj mne - laikovi - vyšla na prvýkrát!