Preskočiť na hlavný obsah

10 rokov

16. 8. 2010, deň, keď som sa rozhodla spojiť svoje dve záľuby - kozmetiku a písanie. Nemyslím si, že som v niektorej z týchto oblastí vynikala, len ma to jednoducho bavilo. A baví ma to doteraz. Už 10 rokov. A chcela by som to pekné výročie osláviť s vami! Bez vás by to totiž ani nefungovalo, ale ani nebolo ono. A preto už takto na začiatku - ďakujem, že tu so mnou ste.



Samozrejme, nevyhnem sa nejakým menším odstávkam najčastejšie kvôli nechuti znova si sadnúť za počítač. Hovorí sa, že blogy zakladané v lete (alebo hocičo, s čím začínate v lete) dlho nevydržia. Chápem, je tam istý predpoklad, že po návrate ku každodennej rutine už nebude čas, chuť a že to celé tak postupne upadne do zabudnutia. Nikdy som netvrdila, že pri blogu vydržím navždy. Zatiaľ ma to však stále baví a považujem to za svoje hobby :-)

Jasné, že som sa za tých 10 rokov zmenila. Vidím progres v blogových príspevkoch a celkom dosť som sa naučila. Nie som profesionál, blog ma neživí a nikdy to nebolo mojim cieľom.

Som nesmierne vďačná za každého čitateľa, komentujúceho, za každého, kto si v priebehu rokov našiel čas na moju tvorbu. Ďakujem vám, že so mnou zdieľate aj vaše tipy, vďaka ktorým som objavila niekoľko skvelých produktov. Taktiež som vďačná aj za všetky spolupráce (jednorázové, ale aj dlhoročné), ktoré som za tú dobu naviazala. Ďakujem firmám a PR za prejavenú dôveru.

Chcem sa s vami podeliť aj o 10-ročnú štatistiku:
Nemám odsledované, koľko času som obom blogom venovala, ale príprava jedného príspevku mi trvá minimálne pár dní (foto, skúšanie produktov, text).

Myslím, že tu skončím, lebo keby toto bolo video, ja sama by som ho po pár sekundách vypla :-D

A teraz poďme spolu oslavovať!




Ďakujem Vám za spoločných 10 rokov :-) 
Verím a dúfam, 
že to spolu ešte nejaký ten čas potiahneme ;-) 




Pre 1 z vás mám kupón v hodnote 33 € na nákup v e-shope Notino.

(vysvetlenie - kupóny pravidelne získavam za články publikované v spolupráci s Notinom a chcem ho dať 1 z vás. Tento kupón som nedostala len tak, odpracovala som si ho :-))




A čo je potrebné urobiť, aby ste získali 33 € kupón? 
  • byť fanúšikom 
  • do komentára vložte link na niektorý z mojich blogových príspevkov, ktorý vás oslovil / zaujal / pobúril a poteší aj slovný komentár prečo ste vybrali práve tento príspevok :-)
  • to všetko od 1. 8. 2020 do 20. 8. 2020


Zapojiť sa môžete maximálne TRIKRÁT! ;-) Raz komentovaním tohto blogového príspevku, raz komentovaním blogového príspevku na mojom druhom blogu a raz komentovaním TOHTO príspevku na mojej fanpage na facebooku.

Výsledky uverením 21. 8. 2020 na všetkych troch spomínaných zdrojoch :-)

UPDATE 21. 8. 2020

10 rokov je dlhý čas, hoci spätne sa mi zdá, že to celé zbehlo neuveriteľne rýchlo. Priznám sa, že na to, že vás tu je celkom dosť, som čakala trošku väčší záujem o kupón, a tak som bola spočiatku trošku sklamaná.
Ale potom, keď som si prečítala tie krásne komentáre, som bola rada, že kupón dostane niekto z pravidelných a verných čitateľov, kto si dal tú námahu napísať komentár a kto pravidelne komentuje moje príspevky :-) Ďakujem vám všetkým za nádherné slová :-*


Komentáre

  1. http://life-of-mycosmetictests.blogspot.com/2017/05/dlho-som-rozmyslala-trapila-sa-riesila.html

    Mne sa veľmi páčil tento článok, pretože pozitívne myslenie je fakt veľmi dôležitým aspektom, ktorý ovplyvňuje naše psychické i fyzické zdravie. Tiež sa snažím to na sebe meniť, pretože v poslednej dobe prepadám smútku a zlej nálade pre úplné maličkosti.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. https://mycosmetictests.blogspot.com/2020/07/rexona-maximum-protection-96-h.html?m=1

    Vyberam tento clanok o rexone,recenzia prisla akurat v case ked som ju dostala,takze to bolo vyborne nacasovane :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Peťa, blahoželám ku kupónu :-) Random vybral práve tento komentár :-)

      Odstrániť
  3. Ráda čtu hlavně o kosmetice, ale nakonec se mi zalíbil výběr citátu v člínku o Londýnu https://life-of-mycosmetictests.blogspot.com/2013/12/londyn-tak-v-skratke.html?fbclid=IwAR0Imvpg2lv0mpmJtZUzRYl-XPcYRospeCnDUSEAWm6ZnvIGTwjM9UKNx1Q

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ďakujem vám všetkým veľmi pekne za výber :-) Vaše slová ma nesmierne potešili.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. life-of-mycosmetictests.blogspot.com/2018/08/tetovac-z-auschwitzu.html
    Vôbec som nevedela , že máš aj druhý blog...tak aspoň mám dnes čo čítať :D Vrhla som sa hneď podľa obrázka na článok o tejto knihe lebo ma zaujímal tvoj názor na ňu. Ja som ju tiež musela čítať na etapy kvôli vstrebávaniu pocitov a netušila som , že sa chystá aj film. Snáď to v Hollywoode nepokašlú s obsadením , scenárom a tak :)
    Ináč nevidím žiadne okienko kde by sa dalo sledovať tento blog :/ A podporila/okomentovala by som aj príspevok na FB len ja neholdujem sociálnym sieťam takže ich nemám :D
    Pekný deň Katka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne :-) V podstate tento bol prvý, ale keďže som sa na ňom venovala skôr osobnejším témam, prišlo mi to lepšie rozdeliť na dva a ten druhý venovať recenziám prevažne kozmetiky ;-) Pekný deň aj tebe ;-)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

BB

O BB sa už toho popísalo a dalo by sa povedať, že už začínajú byť totálne out. Ja mám však svoje dve obľúbené BB-čka. Tým jedným je BB puding. Výborný, chutný puding, jednoducho klasika :-) foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené! Tým druhým je moje najnovšie BB: foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Prerábka

Keď sme sa pred skoro 8 rokmi nasťahovali do nášho bytu, vedela som, že pár vecí časom budem chcieť meniť. Najviac ma "žrala" kuchynská linka, ktorá bola veľká a zároveň tam bolo málo priestoru. O nej som rozprávala pár rokov. Až kým sme sa konečne minulý rok dokopali k prerábke. A pravdupovediac, netušila som, do čoho vlastne ideme.

Špaldová bábovka s ovocím

Bábovku som chcela upiecť už dávno, no nejako som sa k tomu neodhodlala. Keď som si prezerala TinkineRecepty.sk a natrafila na recept na špaldovú, povedala som si, že ju musím vyskúšať. Ale trošilililinku som si tento recept prispôsobila podľa svojich chutí :-) Toto je teda inšpirácia od Tinky , ktorá aj mne - laikovi - vyšla na prvýkrát!