Preskočiť na hlavný obsah

Poznáš číslo svojej podprsenky?

Podľa prieskumu vraj 94 % žien nosí nesprávnu veľkosť podprsenky. Viete, či patríte k nim? Ja som bola tak na vážkach, aj keď každú skúšam a z netu objednávam len keď už mám overený štýl, značku a veľkosť a objednávam väčšinou už typ, ktorý mi sedí z kamennej predajne. Presne ten istý. Medzi moje obľúbené zvučné značky patrí Wonderbra a Belinda, no skúšala som toho už viac aj neznačkového. Keď mal prednedávnom Astratex akciu na objednávky poštovné zadarmo povedala som si, že musím vyskúšať tú ich aplikáciu na zistenie správnej veľkosti a možno budem prekvapená.

Už neplatná akcia, ktorú som stihla využiť. Foto - Astratex.sk
Aplikácia je naozaj jednoduchá. Stačí vyplniť všetky údaje pravdivo (to je naozaj dôležité!). Na aplikáciu sa presmerujete, keď kliknete na obrázok:


Už z tohto obrázku bolo zjavné, že to u mňa nie je vždy dokonalé. A tak som sa pustila vypĺňať údaje :-) Po zadaní mi vyšla skutočne iná veľkosť, ako som bola zvyknutá nosiť. Košíček značne väčší, obvod podstatne menší. No keď aplikácia povedala... objednala som. 
Doručenie bolo skutočne rýchle. Keď som balíček otvárala celá nedočkavá a videla podprsenku v reáli, trošku som sa obávala. Zdala sa mi naozaj veľká. Opak bol pravdou. Košíček sadol dokonale. Čo však nesadlo, bol obvod. Podprsenku som jednoducho nezapla. A tak som využila online výmenuokamžite to začala riešiť a ešte v ten deň som ju zabalenú posielala naspäť na uvedenú adresu. Naozaj mi do týždňa prišla nová podprsenka - zvolila som ten istý typ, len väčší obvod a tým pádom o čosi menší košík. A sadla ;-) Trošku ma mrzí, že v mojom prípade tá aplikácia nefungovala tak spoľahlivo, ako sa o nej hovorí, no stáva sa to.... a rýchly postup pri výmene ma naozaj potešil. Akurát, že som podprsenku preplatila o poštovné, ktoré som platila za zasielanie balíčka.

Dnes je v ponuke toľko rôznych podprseniek, ktoré môžu inak sadnúť aj pri rovnakej veľkosti. Astratex má často rôzne akcie a táto moja prvá trošku negatívna skúsenosť ma neodrádza od ďalšieho nákupu.

ZDROJ

Skúšali ste Astratex aplikáciu? Kupujete bielizeň online alebo preferujete kamenné predajne?


Tento článok nie je nijakým spôsobom sponzorovaný Astratexom, ide jednoducho iba o moju skúsenosť, o ktorú som sa chcela podeliť.

Komentáre

  1. Presne tiez nad tym rozmyslam. Len este cakam lebo este dojcim, ale uz sa mala odstavuje tak si pockam po tom... 🙂

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som skúšala tú aplikáciu a vyšlo mi 65E (pričom normálne mám 75C/D, záleží kde ), ale veľmi som si obľúbila bezkosticove a to je pohodlnosť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a objednala si si podľa aplikácie? mne vyšlo 75F, bežne nosím 85C/D

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

BB

O BB sa už toho popísalo a dalo by sa povedať, že už začínajú byť totálne out. Ja mám však svoje dve obľúbené BB-čka. Tým jedným je BB puding. Výborný, chutný puding, jednoducho klasika :-) foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené! Tým druhým je moje najnovšie BB: foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Prerábka

Keď sme sa pred skoro 8 rokmi nasťahovali do nášho bytu, vedela som, že pár vecí časom budem chcieť meniť. Najviac ma "žrala" kuchynská linka, ktorá bola veľká a zároveň tam bolo málo priestoru. O nej som rozprávala pár rokov. Až kým sme sa konečne minulý rok dokopali k prerábke. A pravdupovediac, netušila som, do čoho vlastne ideme.

Špaldová bábovka s ovocím

Bábovku som chcela upiecť už dávno, no nejako som sa k tomu neodhodlala. Keď som si prezerala TinkineRecepty.sk a natrafila na recept na špaldovú, povedala som si, že ju musím vyskúšať. Ale trošilililinku som si tento recept prispôsobila podľa svojich chutí :-) Toto je teda inšpirácia od Tinky , ktorá aj mne - laikovi - vyšla na prvýkrát!