Preskočiť na hlavný obsah

27 dní! :-)

V priebehu uplynulých dní sme absolvovali osobné pozývanie na svadbu. Minulý víkend sme boli u rodiny môjho drahého, čo trvalo o čosi kratšie, lebo sme boli len na jednej návšteve. Včera sme boli u mojej rodiny.
ZDROJ
Osobné pozývanie má svoje čaro a som rada, že som ho absolvovala :-) No, samozrejme, všade, kde sme prišli, nás ponúkli. Jedlom, pitím a pod. Jednak pre nás prichystali samé dobroty, takže odmietnuť by bol hriech. A jednak sa nesluší odísť bez ochutnávky :-) Takže keď sme odchádzali z poslednej návštevy, boli sme plní a značne pripití, pretože cestou späť sme sa chichotali :-D
V piatok som tiež absolvovala stretnutie s folklórnym súborom, ktorý nám spraví kultúrnu vložku na svadbe :-) Viac zatiaľ neprezradím, ale bolo to super! :-)
V svadobnom salóne sme dohodli požičanie vestičky, ktorú drahý aj vyskúšal. Keď videl tú hromadu svadobných šiat spýtal sa, ako som si, prepána, dokázala vybrať :-D Moje, samozrejme, nevidel, len vie, že niekde tam v tej hromade viseli :-D
Vybrala som si svadobnú kyticu (áno, bude živá :-D) a aj ozdobu na auto, tento týždeň akurát idem objednať menovky (cez sashe.sk) a perníčky pre hostí :-)
Výzdobu budeme mať marhuľkovú so zlatými prvkami :-) Túto kombináciu som si vybrala ešte viac ako pred polrokom, a nedávno som v EMME SVADBA čítala, že vraj marhuľková bude top svadobnej sezóny, tak som dokonca aj in :-D
Čo nás teda ešte čaká? Dve tanečné lekcie, vraj dostaneme aj video, takže sa budeme na sebe neskutočne zabávať :-D Dohoda s fotografom a kameramanom, stretnutie s hudobníkmi a spracovanie programu svadby, aby družičky vedeli, kedy majú pomáhať :-D ale fakt nie som bridezilla! :-)
A čaká ma ešte aj relax! :-) Vo wellness centre s masážou, u kamarátky, s ktorou chodíme do fitka si dám do poriadku tvár (obočie, masáž a pod.).
Budem vás určite informovať o ďalších udalostiach :-) Keďže teraz to začalo naberať poriadne obrátky!

Komentáre

  1. teším sa veľmi s tebou :)))))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jááj, uži si to, trošku ti aj závidím tieto starosti, ja finišujem diplomovku, čakajú má štátnice ... tak len si to všetko pekne vychutnaj ;) a nech všetko ide podľa tvojich predstáv

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ďakujem za komentáre :-) Snažím sa užívať si to, veď je to len raz za život :-) Ale aj diplomovka a štátnice mali čosi do seba, je to určite obrovská skúsenosť a nezabudnuteľný stres :-D

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

BB

O BB sa už toho popísalo a dalo by sa povedať, že už začínajú byť totálne out. Ja mám však svoje dve obľúbené BB-čka. Tým jedným je BB puding. Výborný, chutný puding, jednoducho klasika :-) foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené! Tým druhým je moje najnovšie BB: foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Prerábka

Keď sme sa pred skoro 8 rokmi nasťahovali do nášho bytu, vedela som, že pár vecí časom budem chcieť meniť. Najviac ma "žrala" kuchynská linka, ktorá bola veľká a zároveň tam bolo málo priestoru. O nej som rozprávala pár rokov. Až kým sme sa konečne minulý rok dokopali k prerábke. A pravdupovediac, netušila som, do čoho vlastne ideme.

10 rokov

16. 8. 2010, deň, keď som sa rozhodla spojiť svoje dve záľuby - kozmetiku a písanie. Nemyslím si, že som v niektorej z týchto oblastí vynikala, len ma to jednoducho bavilo. A baví ma to doteraz. Už 10 rokov. A chcela by som to pekné výročie osláviť s vami! Bez vás by to totiž ani nefungovalo, ale ani nebolo ono. A preto už takto na začiatku - ďakujem, že tu so mnou ste.