Preskočiť na hlavný obsah

Because shopping is cheaper than a psychiatrist :-)

Už dlhšie som nenakupovala a pomaly aj prichádzal čas doplniť nový šatník. V zmysle názvu článku som sa teda vydala na terapiu :-D
Na facebooku som spomínala, že sa chystám nakupovať :-) Potrebovala som nejaké kvalitné a elegantné kúsky a presne po tom som aj išla. Zo zľavovej knižky som si vypísala na papierik obchody, do ktorých chcem ísť aj s príslušným poschodím a postupne sme ich škrtali. Boli sme dva páriky, ale chlapci to s nami zvládli celkom :-D Trhalo ma to aj do Pupy, Fann a drogérie, ale odolala som a kúpila som len zubnú pastu Elmex ;-) A som za to na seba nesmierne hrdá!
Po nákupoch sme išli na pizzu (znova z knižky - akcia 1+1), takže sme sa poriadne najedli, chlapci medzi tým skočili vedľa na pivko a úplne na záver sme si dali kávičku so smotanovo-ovocným pohárom (skôr by som to nazvala minipohárik v zafajčenom prostredí). Ale bol to skvelý deň a ja ďakujem každému, kto ho so mnou prežil ;-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
A čo som si kúpila? :-)

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
V H&M nakupujem rada, no tentokrát mi veľa vecí do očí nebilo. Tento top (14,95 €) na mňa zahviezdil a gumičky (16 ks/ 1,95 €) so sponkami v tvare mašličiek (2,95 €) som si musela kúpiť ;-) 

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
V C&A som nakupovala po prvýkrát, ale určite nie posledný. Čierne slim nohavice (po zľave za 12,75 €) sú klasika. Modrý svetrík sa mi páčil celým vzhľadom (9 €) a uletené vianočné pyžamko muselo byť moje :-D (dvojdielne za 9 € dokopy).

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Toto je asi môj TOP úlovok. Zháňala som kvalitné kožené topánky na nízkom opätku tak, aby som zvládla chodiť celý deň bez ujmy na nohách. Tieto som v Rene našla náhodou, vyskúšala som, sedeli a zľava z 89,90 € na 71,96 € celkom potešila ;-) Dúfam, že vydržia moje chodenie po Londýne (okrem iného) :-)

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Orsay mám rada najmä v priestoroch zľavového kútika. Často tam nájdem práve moju veľkosť (38/M) a celkom nositeľné kúsky. Blúzku som vychytala za 12 €, sukňu za 15 €.

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Bepon je tiež klasika. Pančušky od nich vydržia naozaj toľko, čo tvrdí reklama a keby som si jedny nezadrela na poslednej svadbe s prsteňom, mala by som ich dodnes a to som ich nosila už viac ako rok! Aj keď sú trošku drahšie, sú kvalitné a oplatí sa do nich investovať. Pančušky pôvodne za 7,99 €, ponožky za 4,99 €, dokopy so zľavami za 10,38 €.

Okrem toho som kúpila ešte aj potravu pre moje zvery, ockovi a mamke osušky (Najlepší otec a Mamička je moje srdiečko).
Suma sumárum som síce minula okolo 200 €, ale mám veci na dlhšiu dobu. U nás nenakupujem - máme tu len číňanov a po práci už veľmi nemám chuť ísť do tých obchodov. 
Jediné, čo najviac ľutujem je, že som si u Baťu nekúpila kabelku. Jednu som už mala v ruke. Veľkosť presne, ako som chcela, farba trošku iná, kožená a zlacnená zo 130 € na 40 €. A ja som ju tam nechala.... Dala som síce sestre peniaze s tým, že v pondelok sa tam zastaví, no podľa mňa je už v šatníku inej nákupnej maniačky :-( No čo, kabelu a kabátik si kúpim o mesiac :-D Ak sa dostanem do obchodov ;-)

PS: Evu som kúpila len kvôli tým kupónom, ale keď som sa začítala do niektorých článkov, celkom ma oslovili. 

Boli ste na nákupy v Auparku cez tento víkend? :-)

Komentáre

  1. Aj ja radšej kupujem naraz a nie čiastkovo, žijem síce v meste, kde môžem nakúpiť všetko čo chcem, kedy chcem, no zväčša nemám nervy kvôli jednej veci obehávať pol mesta a potom a aj tak nenájdem presne to čo som chcela....a tiež mám svoje vytipované obchodíky kam chodím na istotu..topánky ccc, oblečko Orsay, Reserved, F&F, Camaieu

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak misiion incomplete :-( kabelku už nemajú, no čo som čakala :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tie topanky su super a C&A nakup takisto. Dobre si nakupila:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vecičky z Orsay vyzerajú krásne, ale lepšie by ukázali na postave, ako na posteli :) Ale vyzerajú to byť pekné kúsky, hlavne tá sukňa.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

BB

O BB sa už toho popísalo a dalo by sa povedať, že už začínajú byť totálne out. Ja mám však svoje dve obľúbené BB-čka. Tým jedným je BB puding. Výborný, chutný puding, jednoducho klasika :-) foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené! Tým druhým je moje najnovšie BB: foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Prerábka

Keď sme sa pred skoro 8 rokmi nasťahovali do nášho bytu, vedela som, že pár vecí časom budem chcieť meniť. Najviac ma "žrala" kuchynská linka, ktorá bola veľká a zároveň tam bolo málo priestoru. O nej som rozprávala pár rokov. Až kým sme sa konečne minulý rok dokopali k prerábke. A pravdupovediac, netušila som, do čoho vlastne ideme.

Špaldová bábovka s ovocím

Bábovku som chcela upiecť už dávno, no nejako som sa k tomu neodhodlala. Keď som si prezerala TinkineRecepty.sk a natrafila na recept na špaldovú, povedala som si, že ju musím vyskúšať. Ale trošilililinku som si tento recept prispôsobila podľa svojich chutí :-) Toto je teda inšpirácia od Tinky , ktorá aj mne - laikovi - vyšla na prvýkrát!