Preskočiť na hlavný obsah

I am JILLIAN MICHAELS addicted!



Viem, dlhšie som sa neozvala a je mi to veľmi ľúto. Mala som zhon okolo promócií, atď. :) 

9. 7. 2012 (okrem iného - moje promócie) som docvičila 30 day shred a 10. júla som sa na tento program dala odznova. Neviem, či som to už spomínala... po prvý krát som sa o 30DS dozvedela na blogu jednej skvelej českej bloggerky - Lili.
JA BEZ TEJ JILLIAN NEVIEM ŽIŤ :D :) A na to, aká som bola lenivá a ochabnutá pred vyše mesiacom, sú toto fakt pokroky (posledné dva dni som sa trošku prežierala.. no odolajte tým super jedlám, keď ste oslávenec :))
Počas tých 30 dní som nedržala žiadnu diétu. Veď to bol aj dôvod, prečo som sa chcela vrhnúť na nejaké účinné cvičenie - ja diéty držať nezvládnem. Samozrejme, neprejedám sa, nesedím celý deň pri telke a pod. Taký zlatý stred = keď mám chuť, dám si aj sladké, aj slaninku, ale nie večer a nie v nadmerných množstvách :)

A teraz výsledky:

Vstupné údaje (10.6.2012)

Výška: 167 cm
Váha: 68 kg
Miery:
Prsia: 102 cm
Pás: 82 cm
Boky: 109 cm

Po 30 DAY SHRED (9.7.2012)

Výška: 167 cm (žiaľ, nevyrástla som, ale snažila som sa :D)
Váha: 64 kg (mínus 4 kg)
Miery:
Prsia: 100 cm (mínus 2 cm - spevnenie prsného svalstva)
Pás: 74 cm (mínus 8 cm!!!)
Boky: 105 cm (mínus 4 cm!!!)

Boky - moja kritická partia a vďaka poctivému cvičeniu som sa zbavila pár centimetrov aj z nich - a podľa údajov vidíte, že sa bolo čoho zbavovať a ešte stále aj je (samozrejme, nie som naivka a viem, že nikdy nedosiahnem miery modelky, a ani mi to nevadí).
Už nie som ako želé, alebo kypiace sadielko, a to sa mi na tomto cvičení páči najviac :)

VEĽKÉ PLUS: Vošla som sa do šiat, do ktorých som sa kvôli bokom nevošla dobré 4 roky!


(PS. vždy som bola pri sebe, keď som mala 13 rokov, prežrala som sa na 70 kg!!!, odvtedy bola moja najnižšia hmotnosť 60 kg a chcem sa k nej postupne dopracovať aj teraz :))

Pridávam foto z promócií - modré dlhé šaty - promócie 2010, zlaté krátke šaty - promócie 2012 (ja viem, sú to 2 roky, ale tak ako na foto z roku 2010 som cca vyzerala aj pred cvičením)
2010 na slávnosti zozadu. foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
2012 na slávnosti zozadu foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

2012 na slávnosti foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

2010 s priateľom foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
2012 s priateľom foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!


Rozdiel je celkom viditeľný, alebo sa mi to len zdá? :) Ako ste na tom vy? Tiež vás tá Jillian úplne pobláznila? :)



Komentáre

  1. skvelý a viditeľný výsledok, gratulujem Katka. Navodila si ma na cvičenie, vidím, že vydržať sa oplatí...ja som našla stránku jednej baby, čo sa tiež venuje cvičeniu s Jillien http://mojetelo.blogspot.sk/ a dáva tam celkom dobré tipy, čo sa týkajú cvičenia od Jill ale aj stravovania. Inak ja som si stiahla Ripped in 30, nevieš mi poradiť, aký je rozdiel medzi týmto cvičením a tým, čo cvičíš ty 30 Day Shred? ďakujem za super článok a odpoveď a držím palce, aby tie posledné 4 kilá čo najrýchlejšie zmizli

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj :) vďaka za reakciu. Neviem ti však povedať, aký je medzi tým rozdiel. 30 Day Shred je prvá séria, ktorú od Jillian cvičím.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wow, ozaj skvele vysledky, najma ak si sa normalne stravovala a nedrzala ziadne diety. Ja ju zatial cvicim len 3 dni ale svalovicu mam riadnu, najma na lytkach a to nie som ziadny novacik co sa cvicenia tyka :o)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

BB

O BB sa už toho popísalo a dalo by sa povedať, že už začínajú byť totálne out. Ja mám však svoje dve obľúbené BB-čka. Tým jedným je BB puding. Výborný, chutný puding, jednoducho klasika :-) foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené! Tým druhým je moje najnovšie BB: foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Prerábka

Keď sme sa pred skoro 8 rokmi nasťahovali do nášho bytu, vedela som, že pár vecí časom budem chcieť meniť. Najviac ma "žrala" kuchynská linka, ktorá bola veľká a zároveň tam bolo málo priestoru. O nej som rozprávala pár rokov. Až kým sme sa konečne minulý rok dokopali k prerábke. A pravdupovediac, netušila som, do čoho vlastne ideme.

Špaldová bábovka s ovocím

Bábovku som chcela upiecť už dávno, no nejako som sa k tomu neodhodlala. Keď som si prezerala TinkineRecepty.sk a natrafila na recept na špaldovú, povedala som si, že ju musím vyskúšať. Ale trošilililinku som si tento recept prispôsobila podľa svojich chutí :-) Toto je teda inšpirácia od Tinky , ktorá aj mne - laikovi - vyšla na prvýkrát!