Preskočiť na hlavný obsah

Moja tajná izba

V tomto prípade nejde o žiadnu metaforu typu moja tajomná komnata alebo niečo podobné. Ide o môj sen, o izbu v mojej hlave. Ak by sme mali väčší byt alebo ak... jednoducho určite by som chcela izbietku podobného typu. Ak poznáte vyhľadávač FAVI, určite viete, že odolať niektorým veciam je ťažké. A tak aspoň snívam a kombinujem.


Už dlhšie som očarená vintage štýlom nábytku a v tomto duchu by sa niesla aj moja izbička. Detaily nemám premyslené úplne, ale bola by rozdelená asi do 2 častí:

šatníkovej

Dominantou je veľká šatníková skriňa s nádhernými detailami, takmer 2 metrové nástenné zrkadlo s lesklým rámom, pri pohľade do ktorého by zažiaril každý a pohovku, keď ma už kombinovanie oblečenia unaví ;-)



a skrášľovacej

Základom mejkap časti izby by bol toaletný stolík so stoličkou a malým zrkadielkom, aby som nemusela odbehovať k tomu nástennému. Keďže moje zásoby kozmetiky sú trošku nadštandardné v pomere s tým, koľko využívam pravidelne, resp. koľko dokáže využiť bežná žena, potrebovala by som aj policu, do ktorej by som dala škatule s líčidlami. Na polici by nesmel chýbať fotorámik a nejaké živé kvety (ideálne v črepníku, nie rezané).
Nálepka s citátom Marilyn Monroe nesmie chýbať pri toaletnom stolíku na stene, aby som sa uistila, že aj keď mi to s líčením až tak nevyjde, stačí úsmev ;-)


Vždy tvrdím: "Ak by sme mali väčší byt, mala by som tam šatník." S malým mejkapovým dodatkom. Máme trojizbový, ktorý nám úplne stačí, ale nikdy nie je zlé snívať... a možno raz sa tieto sny zmenia na skutočnosť ;-)

Komentáre

  1. Krásný wishlist :) Úplně ti rozumím!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ;-) U môjho chlapa sa to s porozumením veľmi nestretlo, on by mal svoju tajnú izbietku :-D ešteže ju nemáme kde umiestniť

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

BB

O BB sa už toho popísalo a dalo by sa povedať, že už začínajú byť totálne out. Ja mám však svoje dve obľúbené BB-čka. Tým jedným je BB puding. Výborný, chutný puding, jednoducho klasika :-) foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené! Tým druhým je moje najnovšie BB: foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Prerábka

Keď sme sa pred skoro 8 rokmi nasťahovali do nášho bytu, vedela som, že pár vecí časom budem chcieť meniť. Najviac ma "žrala" kuchynská linka, ktorá bola veľká a zároveň tam bolo málo priestoru. O nej som rozprávala pár rokov. Až kým sme sa konečne minulý rok dokopali k prerábke. A pravdupovediac, netušila som, do čoho vlastne ideme.

10 rokov

16. 8. 2010, deň, keď som sa rozhodla spojiť svoje dve záľuby - kozmetiku a písanie. Nemyslím si, že som v niektorej z týchto oblastí vynikala, len ma to jednoducho bavilo. A baví ma to doteraz. Už 10 rokov. A chcela by som to pekné výročie osláviť s vami! Bez vás by to totiž ani nefungovalo, ale ani nebolo ono. A preto už takto na začiatku - ďakujem, že tu so mnou ste.