Preskočiť na hlavný obsah

Deň pred

Áno, už máme po svadbe :-) No nedá mi, aby som ešte v krátkosti nepopísala piatok, 2.5.2014. Dni ubiehali ako voda a ja som nestíhala spať ani jesť :-D V piatok ráno išli naši po koláče, doriešiť sálu a iné detaily. Roznášali sme koláče, upratovali...
A trošku to na mňa prišlo :-D
ZDROJ
Nastali menšie nezhody a ja som to už psychicky nezvládla a asi hodinu som plakala... vlastne doslova revala... nevedela som sa upokojiť, ale nakoniec po pár dňoch môžem skonštatovať, že aj keď mi boli vytknuté totálne kraviny, ten plač mi pomohol, dostala som zo seba celé to napätie a začalo mi to byť jedno :-D aj keď som vnútorne pociťovala stres, postupne opadol a ja som si to užívala. 
Spisovala som si zoznamy, aby som na niečo nezabudla - čo ku kaderníčke, čo do sály, čo so sebou a pod. Pripravila som si mejkap, keďže som sa líčila sama a už som si aj zvykla na gélové nechtíky, ktoré som si dala spraviť v stredu :-)
Spať som išla okolo pol 11, no o priebehu svadobného dňa až neskôr a do detailov ;-)
Ozvala by som sa aj skôr s nejakým postom, ale pár dní som nemala zapnutý počítač a nevládala som. Vždy večer som odpadla do postele a spala ako zabitá cca do pol 6 ráno. Pokúsim sa zajtra dať dokopy niečo zo svadobného dňa, no fotky veľmi ešte nemáme ;-) Btw. portrétové fotky sme robili minimálne, nechcela som ich, radšej som chcela zachytiť celý ten úžasný deň :-)

A aby som nezabudla, pomerala som sa.... tých pár dní pred svadbou spravilo svoje, keďže v stredu som si išla po šaty a boli mi akurát, v sobotu mi boli voľné...

Vstupné údaje 18.1.2014
Výška: 167  cm
Váha: 67 kg

Prsia: 99 cm
Pás: 78 cm
Boky: 108 cm

Výstupné údaje 3.5.2014
Výška: 167  cm
Váha: 64 kg

Prsia: 87 cm (mínus 12 cm)
Pás: 66 cm (mínus 12 cm)
Boky: 93 cm (mínus 15 cm)

Teda dokopy vďaka cvičeniu a stresu som dala dole - 3 kilá a neuveriteľných - 39 cm!!! Za približne 3 mesiace a 2 týždne. Som so sebou spokojná, teraz už len udržať váhu :-D Aj keď s pokojom to určite trošinku pôjde nahor... No a obrúčka mi letí z prsta, takže ju striedavo nosím na prstenníku a prostredníku :-D

Kočky, ak vás čaká svadba, snažte sa vychutnať si každý okamih! Mne sa to podarilo ;-) 

Komentáre

  1. toto ľudia asi nikdy nepochopia, že váha je nanič, treba sa spoliehať na meter :) išlo ti to krásne dolu a verím, že sa cítiš lepšie a zdravšie a tak :)
    nechtíky sú krásne

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne tak, váha mi skoro dole nešla, ale ten centimeter ma šokol ;-) Takže! Nekupujte váhu, ale centimeter ;-) a Ďakujeem

      Odstrániť
  2. tak jsem ráda, že bylo všechno podle tvých představ :) a jaké jste měli počasí? já jsem na tebe právě v sobotu ráno myslela, v Praze bylo strašně hnusně, ale říkala jsem si, že to je dálka, že snad u vás je líp :D
    a ty míry jsou teda wow! hlavně ty boky, to je taková blbá partie, ale jde to, jak je vidět :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. bolo zamračené a fúkal vietor, ale pršalo len trošičku, takže sme mohli prejsť aj pešo po meste ;-)

      Odstrániť
  3. Krásne nechtíky, ale ako sa hovorí, keď na svadbe prší (čo vám sem-tam asi spŕchlo), tak budete bohatí. Aj tak na bohatstve nezáleží, ale prajem vám, aby ste boli šťastní po celý život. Teším sa ďalší článok.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mne sa pri stratenych cm vaha este zdvihla, kedze aj ked mi to nikto neveri pri 103 cm na zadku aj tak vela tuku nemam. Mam silne nohy a boky od prirody :) Gratulujem inak :) Ja som asi vynimk, ani som neplakala ani nestresovala, vela veci som nestihla ale dost mi to bolo jedno.. Ved som bola v kruhu rodiny a ti to pochopia :) A som sa bala ze sa v piatok nevyspim ale som bola unavena tak som spala ako zabita :D
    Este raz gratulacia! Prajem vela stastnych rokov v spolocnom zivote :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :-) No ja som sa dala trošku vyprovokovať, tým to začalo, ten plač... ale inak to bolo úplne úžasné... pre mňa :-)

      Odstrániť
  5. gratulujem a obdivujem tolko ubudnutých centimetrov, je to uzasne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Gratulujem a ten plač je asi normálny :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

BB

O BB sa už toho popísalo a dalo by sa povedať, že už začínajú byť totálne out. Ja mám však svoje dve obľúbené BB-čka. Tým jedným je BB puding. Výborný, chutný puding, jednoducho klasika :-) foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené! Tým druhým je moje najnovšie BB: foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Prerábka

Keď sme sa pred skoro 8 rokmi nasťahovali do nášho bytu, vedela som, že pár vecí časom budem chcieť meniť. Najviac ma "žrala" kuchynská linka, ktorá bola veľká a zároveň tam bolo málo priestoru. O nej som rozprávala pár rokov. Až kým sme sa konečne minulý rok dokopali k prerábke. A pravdupovediac, netušila som, do čoho vlastne ideme.

Špaldová bábovka s ovocím

Bábovku som chcela upiecť už dávno, no nejako som sa k tomu neodhodlala. Keď som si prezerala TinkineRecepty.sk a natrafila na recept na špaldovú, povedala som si, že ju musím vyskúšať. Ale trošilililinku som si tento recept prispôsobila podľa svojich chutí :-) Toto je teda inšpirácia od Tinky , ktorá aj mne - laikovi - vyšla na prvýkrát!