Preskočiť na hlavný obsah

Dva týždne

Neverím, naozaj neverím, ako rýchlo to zbehlo. Ešte nedávno som si hovorila, ako máme kopec času a teraz je to už pomaly tu. Presne o 14 dní v takomto čase už budeme v kostole pri oltári...
ZDROJ
Pozvánky sú rozdané a rozposlané, zasadací poriadok pripravený, menu a program takmer doladené. Minulú nedeľu sme mali prvé ohlášky a sestra mi je svedkom, aký takmer záchvat paniky som dostala. Síce chvíľkový, ale bol tam.
ZDROJ
Kým to bolo v rovine plánovania, bolo to OK. Ale už je jasné, že čoskoro sa "to" stane a už to nie je až tak OK :-D Trošinku ma zmohol stres, aj keď už mám všetko vyriešené, s každým sme dohodnutí a fakt riešime len detaily posledných dní a týždňov. Naozaj si neviem logicky vysvetliť, prečo som tak spanikárila, keď sa na celú svadbu neskutočne teším... zrejme ma zmohol celý ten stres (najmä pracovný v kombinácii s predsvadobným... keď stále niekto niečo zase vymýšľa a ja na to nemám... nervy... a potom vybuchnem... a potom si to odnesú tí, ktorí sú najbližšie...).
Celkovo ma najviac stresuje skutočnosť, že sa ideme brať a vidíme sa dosť málo, hlavne v ostatnom čase... tak raz za týždeň... :-(
Nie, stále nie som bridezilla, nevymýšľam hlúposti a nechcem mať zo svadby spoločenskú udalosť roka. Snažím sa držať tohto krásneho citátu:
ZDROJ
V utorok po Veľkej noci mám skúšku šiat so všetkými detailami. Vo štvrtok stretnutie s kaderníčkou a kozmetičkou, budúci piatok máme poslednú tanečnú lekciu no a budúci víkend idem s kočkami ne menšiu rozlúčku spojenú s cvičením a wellnessom :-)
Prestávam potrebovať jedlo :-D Najem sa na raňajky a na obed, veľa pijem (nealko, samozrejme) a potom už do seba dostanem len niečo ľahké... takto fungujem už asi dva týždne.
Celkovo sa cítim fajn, až na tie rýpačky, či si to ešte nechcem rozmyslieť, lebo ešte mám nejaký čas na rozmyslenie... :-D OK, na začiatku to bolo vtipné... ale poznáte film Nevesta na úteku... :-D Čiže si nepripadám až tak v strese a celkovo si prípravy užívam až na niektoré vypäté situácie, ale bohužiaľ, moja neanonymita mi nedovoľuje konkretizovať, aj keby som neviem ako chcela :-D
A doslova si užijem aj posledné dni v práci, študenti budú síce nadávať, lebo skúšam tak či tak (najmä maturantov), čaká nás klasifikačná porada a rodičko a od utorka 29. apríla pekne krásne dovolenka spojená s vrcholením príprav.
Na záver tohto príspevku som sa rozhodla ukázať svetu naše oznámenie, ktoré je otváracie, ako pohľadnica :-)
made by RYON
Z pochopiteľných dôvodov sem dám len polovicu vnútornej časti oznámenia - teda naše adresy a zvyšný pokec som odstrihla:
made by RYON

Určite sa ozvem ešte počas nasledujúcich dvoch týždňov, ak sa zo mňa nestane psychotroska :-D

Komentáre

  1. Kati, tento týždeň som klikla na tvoj príspevok s tými fotkami...a presne som si hovorila, že tá, kde máte každý polovicu tváre, by vyzerala na oznamku dobre:)...Nech sa nerváčiš čo najmenej a nech ti vychádza všetko, tak ako chceš! Uži si to!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. si odhadla môj vkus! :-) Ďakujem :-) Určite si to chcem užiť, lebo viem, ako to zbehne :-)

      Odstrániť
  2. ty brďo, to TAK letí... ale neboj, bude to určitě úžasné, snaž se stresovat co nejmíň ;) a to oznámení máte moc hezké!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľmi pekné, nech vám všetko vyjde na 1* :) :-*

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

BB

O BB sa už toho popísalo a dalo by sa povedať, že už začínajú byť totálne out. Ja mám však svoje dve obľúbené BB-čka. Tým jedným je BB puding. Výborný, chutný puding, jednoducho klasika :-) foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené! Tým druhým je moje najnovšie BB: foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Prerábka

Keď sme sa pred skoro 8 rokmi nasťahovali do nášho bytu, vedela som, že pár vecí časom budem chcieť meniť. Najviac ma "žrala" kuchynská linka, ktorá bola veľká a zároveň tam bolo málo priestoru. O nej som rozprávala pár rokov. Až kým sme sa konečne minulý rok dokopali k prerábke. A pravdupovediac, netušila som, do čoho vlastne ideme.

Špaldová bábovka s ovocím

Bábovku som chcela upiecť už dávno, no nejako som sa k tomu neodhodlala. Keď som si prezerala TinkineRecepty.sk a natrafila na recept na špaldovú, povedala som si, že ju musím vyskúšať. Ale trošilililinku som si tento recept prispôsobila podľa svojich chutí :-) Toto je teda inšpirácia od Tinky , ktorá aj mne - laikovi - vyšla na prvýkrát!