Preskočiť na hlavný obsah

Cvičím, cvičíš, cvičíme!

Ďalší mesiac za nami a do svadby ostávajú cca dva mesiace. V utorok sa chystáme na obhliadku košických obchodov s cieľom nájsť šaty pre mamku, sestru a pre mňa dvoje :-D No... uvidíme. Každopádne, ak máte tipy, kam máme zájsť, ak chceme pekné, kvalitné a nepredražené spoločenské šaty, sem s nimi, veľmi mi pomôžete, aj keď už cca máme plán.
Nepredpokladala som, že ma cvičenie vo fitku niekedy tak chytí. Vždy som bola skôr za domáce cvičenie a trošku akoby som sa hanbila, že každý bude pozerať len na moje natriasajúce sa šunky. Omyl! :-D Nikto nepozerá a všetky odchádzame po hodine prepotené. Druhý týždeň aktívne cvičím jumping - minulý týždeň som bola 3x, tento týždeň 4x po hodine, budúci týždeň to bude trošku menej, keďže sa chystáme využiť jarné prázdniny a ísť niekam na výlet, no po prázdninách pokračujem. Cítim sa lepšie, aj keď sa často premáham, v ostatnom čase som sa veľmi začala tešiť na hodinku "sebatrýznenia". A má to už aj prvé výsledky! :-)
ZDROJ
Začnem číslami. Keď som si povedala, že je čas dať do laty, bola približne polovica januára. Trošku (nie radikálne) som si upravila stravu, začala som viac piť a hlavne viac sa hýbať. Výsledky nie sú ohromujúce, ale sú! :-)

18.01.2014

Výška: 167  cm
Váha: 67 kg

Prsia: 99 cm
Pás: 78 cm
Boky: 108 cm



01.03.2014

Výška: 167  cm
Váha: 65 kg (- 2 kg)

Prsia: 95 cm (- 4 cm)
Pás: 71 cm (- 7 cm)
Boky: 101 cm (- 7 cm)

A teda dokopy som za mesiac a pol zo svojho tela stratila 18 cm bez diéty! Som na seba hrdá a mám silnú motiváciu pokračovať. Vidím, že sa mi rysujú svaly a často mávam svalovku na miestach, kde som nepredpokladala, že mám svaly (:-D).
Cítim sa lepšie, mám viac energie, aj keď aj občas vyššiu potrebu jesť. Svoj sľub, že sa úplne vzdám sladkého som síce pár krát porušila, ale nikdy to už nebolo také ako predtým - nepadla za obeť celá tabuľka čokolády alebo polovica dezertu. Moje telo si začína vyberať, čo chce.

Pre porovnanie trošku staršie fotky, ktoré ma motivovali ešte pred meraním, medzi fotkami je však rozdiel 4 roky a fakt, že v tej dobe som veľmi necvičila, začala som s občasným cvičením až v roku 2012.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
A pokračujem ďalej! :-) Diétu držať nebudem, nikdy som nedržala a pokiaľ to nemusím absolvovať zo zdravotných dôvodov, tak nevidím význam. Akurát mám trošku zdravšiu stravu - menej sladkého a tak :-)

Komentáre

  1. Aj ja som trochu zmenila stravovanie. predtým som si zvykla dať sem tam aj pohár coly alebo podobného sladkého nápoja, ale teraz keď pijem iba neperlivú vodu absolútne nemám na to chuť a aj keď ochutnám jeden hlt, tak si poviem že ako som to mohla predtým piť, fuj. Ja čokoládu nemám rada( som asi jediná žena na svete :D ). Do jedálnička sa snažím pridať viac zeleniny. Príde čas aj na pohyb, ale monetálne mám rozoskladané 3000 kusové puzle, tak nemám miesto v izbe:) Diétu ani ja držať nikdy nebudem, to nemá význam. Držím palce, aby si si splnila svoj cieľ :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Wau, tak to si asi fakt jediná :-D ;-) a ďakujem, musí sa podariť ;-) Ešte tak dokopy mínus 10-20 cm a budem rada :-)

      Odstrániť
  2. Znie to super :) držím Ti palce ! A riešim to podobne, ja diétu držať nemôžem, nemám na to psychiku, keď sa nenajem, som zúrivá ako bes baskervillský, ale tiež si vyberám, že čo. Na nočné záchvaty hladu mám v chladničke namiešaný ľadový šalát s paradajkami, pohár mlieka, trošku cottage cheesu, tekvicové jadierka, namiesto sladkého tlačím do seba oriešky a sušené ovocie a tak :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to s tým psom poznám :-D inak ja nemávam také návaly na chladničku, ale viem to pochopiť ;-)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

BB

O BB sa už toho popísalo a dalo by sa povedať, že už začínajú byť totálne out. Ja mám však svoje dve obľúbené BB-čka. Tým jedným je BB puding. Výborný, chutný puding, jednoducho klasika :-) foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené! Tým druhým je moje najnovšie BB: foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Prerábka

Keď sme sa pred skoro 8 rokmi nasťahovali do nášho bytu, vedela som, že pár vecí časom budem chcieť meniť. Najviac ma "žrala" kuchynská linka, ktorá bola veľká a zároveň tam bolo málo priestoru. O nej som rozprávala pár rokov. Až kým sme sa konečne minulý rok dokopali k prerábke. A pravdupovediac, netušila som, do čoho vlastne ideme.

Špaldová bábovka s ovocím

Bábovku som chcela upiecť už dávno, no nejako som sa k tomu neodhodlala. Keď som si prezerala TinkineRecepty.sk a natrafila na recept na špaldovú, povedala som si, že ju musím vyskúšať. Ale trošilililinku som si tento recept prispôsobila podľa svojich chutí :-) Toto je teda inšpirácia od Tinky , ktorá aj mne - laikovi - vyšla na prvýkrát!