Preskočiť na hlavný obsah

6 týždňov

Pomaly, ale isto sa nám to kráti. Miestami máme obaja sto chutí aby už bolo po svadbe, hlavne vtedy, keď niektorí ľudia začnú vymýšľať hlúposti, ktoré by chceli mať na svadbe...
Ale ako raz povedal jeden veľmi dobrý kamarát môjho budúceho manžela - ty si budúca nevesta, bude po tvojom! :-) No a ja som taká kompromisná, že bude po našom, nielen po mojom :-D
ZDROJ
Veľké vybavovačky sa začali práve minulý týždeň. Boli sme v aranžérskom salóne (tentokrát úspešne, pretože sme tam už raz boli počas mojich jarných prázdnin, keď som tvrdila, že volať netreba, veď prečo by mali mať zatvorené? Mali dovolenku...). Strávili sme tam skoro hodinu. Niežeby sme boli ja a moja mamka nejaké vyberavé... len pred nami bol ešte jeden párik ;-) No ale približne sme sa dohodli na všetkom, čo nám v tej chvíli napadlo a čakám na mail od aranžérky s cenníkom. Predpokladám, že mi vyrazí dych, ale veď svadba je len raz... aj keď nechceme žiadne extrémnosti čo sa výzdoby týka.. klasika :-)
Taktiež sme boli s rodičmi, budúcim manželom a budúcimi svokrovcami v sále a dohodli sme sa na menu, predpokladám, že toho jedla bude až až, ale radšej viac ako menej :-D
A potom sme si dali doma ochutnávku vín a tvrdého alkoholu :-D a hneď nám bolo veselšie ;-) no aby sme si rozumeli, všetko bolo s mierou ;-)
Takže teraz vo veľkom riešime šaty pre mamku a sestru a zajtra ideme (teda ja pri tom nebudem, toto má na starosti môj nastávajúci s našim fotografom) dať tlačiť oznámenia. Takže ak budú vyzerať dobre (čo verím, že budú), do konca marca si ich možno už niekto nájde v schránke :-) Alebo osobne z ruky do ruky.
Teším sa, užívam si prípravy a aj tie niektoré malicherné výmysly už beriem s úsmevom ;-) 
Plánovaná skúška svadobných šiat bude 8. apríla a cca o týždeň na to konzultácia s kaderníčkou, takže idem chudnúť do 8. apríla ;-)
Hlavné je, aby sme boli všetci zdraví. Viem, že sa vždy nájde niekto, komu sa niečo nebude páčiť a na takéto názory a reči mám už dopredu vyhradenú odpoveď :-) Snažíme sa, aby sme vyhoveli ľuďom, no najviac chceme ukázať, prečo sa vlastne berieme, veď o tom to má byť, nie o luxuse a pod. O láske, šťastí a zdraví! :-)
Ozvem sa o týždeň s ďalšími novinkami ;-)

Komentáre

  1. veľmi sa teším s tebou :) a takéto svadbové články mám najradšej :) držím palce aby všetko vyšlo podľa predstáv a hlavne aby si si ten svoj veľký deň užila najviac ako len vieš !!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Držím palce pri predsvadobnom zhone. Ďakujem, že dávaš články o prípravách na svadbu, vždy sa teším, keď niečo pribudne na tvojej stránke. Určite sa budem nimi riadiť pri plánovaní svojej svadby.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Katka, drzim palce nech je vsetko tak aby si bola spokojna ;) a btw tusim si prebudila vo mne chtic vydavat sa ;) alebo moju uchylku organizovat ? ! :D no kazdopadne, tesim sa na dalsi prispevok ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kočky, ďakujem za reakcie! :-) zatiaľ sa zo mňa bridezilla nestala :-D práve mi volal drahý, že oznámenia sa už tlačia, takže sa veľmi teším, že môžem škrtať ďalšiu položku. Barborka - je to dosť o organizovaní, takže možno aj to ;-) Ale .. láska je láska a keď to chceš, nezastavia ani výhovorky, aká je svadba drahá.. čo v dnešnej dobe nie je? :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. už teraz sa teším na ďalší príspevok, super ako to berieš, že si už nepripúšťaš ani nejak= frflanie z druhej strany, veď svadba je o vás dvoch a komu sa nepáči, nech si spraví svoju:)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

BB

O BB sa už toho popísalo a dalo by sa povedať, že už začínajú byť totálne out. Ja mám však svoje dve obľúbené BB-čka. Tým jedným je BB puding. Výborný, chutný puding, jednoducho klasika :-) foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené! Tým druhým je moje najnovšie BB: foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Prerábka

Keď sme sa pred skoro 8 rokmi nasťahovali do nášho bytu, vedela som, že pár vecí časom budem chcieť meniť. Najviac ma "žrala" kuchynská linka, ktorá bola veľká a zároveň tam bolo málo priestoru. O nej som rozprávala pár rokov. Až kým sme sa konečne minulý rok dokopali k prerábke. A pravdupovediac, netušila som, do čoho vlastne ideme.

Špaldová bábovka s ovocím

Bábovku som chcela upiecť už dávno, no nejako som sa k tomu neodhodlala. Keď som si prezerala TinkineRecepty.sk a natrafila na recept na špaldovú, povedala som si, že ju musím vyskúšať. Ale trošilililinku som si tento recept prispôsobila podľa svojich chutí :-) Toto je teda inšpirácia od Tinky , ktorá aj mne - laikovi - vyšla na prvýkrát!