Preskočiť na hlavný obsah

Ako som sa stretla so zaujímavým boxom!

Na blogoch ste si mohli prečítať už o mnohých boxoch - v neposlednom rade medzi najznámejšie v Česku a na Slovensku patrí zaručene Ladybox či predtým, než sa zlúčili aj Senzabox. Skvelý box má aj BioBeauty. Tento príspevok však bude o trošku inom boxe. O boxe, ktorý vás udrží vo forme a poteší aj vášho chlapa. A ja ho skúšam doma len vďaka bratovmu kamarátovi, ktorý nám ho zapožičal na pár dní. 
Milé dámy, ide o XBOX!
ZDROJ
Podobné hry ma priťahovali najmä v nižšom veku, no kým nevyskúšate, neviete :-) Toto nie je obyčajná hra. Včera sme si to pustili po večeri, skákali sme takmer hodinu a dnes mám takú svalovku, akú som nemávala ani po aerobiku, zumbe či 30 DayShred.
Najlepšie na tejto vecičke je KINECT, ktorý vás sníma a hru tak ovládate vlastným telom. Je to super zábava či už si chcete zatrénovať alebo máte doma party. Počas hry snímač robí aj nejaké fotky a ukladá si ich na disk, takže na svoju hru budete mať aj obrazovú spomienku :-D 
Zariadenie má aj Wi-Fi, takže sa pripojíte na internet. Jediná maličkosť, kvôli ktorej túto vecičku ešte nemáme doma, je cena - na Slovensku cca 300 €, ale rátam s tým, že cena pôjde dole, keďže Microsoft stále vyvíja nové verzie XBOXU.
Ako táto hračka funguje? Úplne jednoducho :-)

Skúšali ste už XBOX na vlastnej koži? :-)


Komentáre

  1. u kamarádky jsme zkoušeli wii, které fungovalo na podobném principu, jenom s ovladačem. každopádně xbox bych jednou hodně chtěla... bude to asi první věc, co si koupíme do vlastního bytu :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiež sme sa takto rozprávali :-D síce to nebude prvá vec, ale bude ;-) no najprv musí ísť cena trošku dole ;-)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

BB

O BB sa už toho popísalo a dalo by sa povedať, že už začínajú byť totálne out. Ja mám však svoje dve obľúbené BB-čka. Tým jedným je BB puding. Výborný, chutný puding, jednoducho klasika :-) foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené! Tým druhým je moje najnovšie BB: foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Prerábka

Keď sme sa pred skoro 8 rokmi nasťahovali do nášho bytu, vedela som, že pár vecí časom budem chcieť meniť. Najviac ma "žrala" kuchynská linka, ktorá bola veľká a zároveň tam bolo málo priestoru. O nej som rozprávala pár rokov. Až kým sme sa konečne minulý rok dokopali k prerábke. A pravdupovediac, netušila som, do čoho vlastne ideme.

Špaldová bábovka s ovocím

Bábovku som chcela upiecť už dávno, no nejako som sa k tomu neodhodlala. Keď som si prezerala TinkineRecepty.sk a natrafila na recept na špaldovú, povedala som si, že ju musím vyskúšať. Ale trošilililinku som si tento recept prispôsobila podľa svojich chutí :-) Toto je teda inšpirácia od Tinky , ktorá aj mne - laikovi - vyšla na prvýkrát!