Preskočiť na hlavný obsah

Idem (to) zabaliť!

Pomaly nadišiel ten čas. Posledný týždeň v práci bol skoro ako nočná mora. Prepotila som asi všetky tričká a neúčinkoval mi ani najsilnejší antiperspirant, opakovane používaný. Minula som skoro jednu celú voňavku. Stres, stres a ešte raz stres. Predsa len, nemáme s kolegyňou zodpovednosť len za seba, ale najmä za 15x živé striebro. Verím a modlím sa, nech to všetko dobre dopadne ;-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Na posteli už mám kôpky, čo beriem, na stolíku zoznam, ktorý pomaly vyškrtávam a v žalúdku kŕče, ktoré prekonávam. 
Zajtra o 00:45 nám odchádza rýchlik do Bratislavy a poobede o 14:55 letíme. Nehovoriac o tom, že letím po prvýkrát v živote :-D Keď toto zvládnem bez fyzickej a najmä psychickej ujmy, plánovanie svadby bude doslova a do písmena malina ;-) Ale ako sa hovorí, každý má naložené len toľko, koľko dokáže zvládnuť a určite to takto má byť.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Oba blogy budú teda na dva týždne bez príspevkov, ale budem sa snažiť informovať Vás o mojom pohybe aspoň na facebooku :-) A nezabudnite do môjho návratu (15.12.2013) máte šancu zapojiť sa do WELLNESS GIVEAWAY! :-)
Foto kufra som sem dala aj kvôli pôvodnému vzhľadu, ak by sa "náhodou" nedopatrením poškodil jemným zaobchádzaním pracovníkov na letisku :-D príp. ak by cestoval inde ako na letisko LUTON, vyhlásim po ňom pátranie :-D

Komentáre

  1. Katka nestresuj! všetko dobre dopadne, cestovanie letecky je jedna veľká zdĺhavá nuda a podľa mňa sa ničím nelíši od cesty busom, či vlakom. Let síce trvá cca 2 hodky, ale čas, kým prídeš do BA, kým absolvuješ všetko to čakanie a opäť peripetie po pristátí a dopravenie na cieľové miesto trvá často toľko krát, ako by to trvalo povedzme autom :) Na kufor si pre istotu daj menovku ;) a hlavne si to treba užiť ! nech vám vyjde počasie a odporúčam teplé pyžamo, angličania sú studený odchov a kúrenie im veľa nehovorí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pobavil ma ten studený odchov,... svätá pravda,.... kúrenie je pre nich zbytočnosť a je 6 stupňov v dome v decembri je prirodzenosť :-)

      Odstrániť
    2. náhodou, my sme sa v noci potili :-D mali sme teplúčko ;-) asi sme mali dobrú babičku

      Odstrániť
  2. Prajem krásny pobyt, nech všetko vyjde tak ako má a vrátite sa živí, zdraví a plní krásnych zážitkov!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kvôli sebe ani tak nestresujem, skôr kvôli našim deckám a čerpaniu eurofondov :-D Menovku mám a ďakujem ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Katka ukludni sa trošku :D bude dobre :P :) a prajem samozrejme šťastnú cestu a aby sa nič nestalo ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tyjo, docela ti závidím, těším se aspoň na nějaké zážitky a fotky :)

    A já taky nikdy neletěla, tak třeba se někdy dočkám, i když se docela bojím :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

BB

O BB sa už toho popísalo a dalo by sa povedať, že už začínajú byť totálne out. Ja mám však svoje dve obľúbené BB-čka. Tým jedným je BB puding. Výborný, chutný puding, jednoducho klasika :-) foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené! Tým druhým je moje najnovšie BB: foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Prerábka

Keď sme sa pred skoro 8 rokmi nasťahovali do nášho bytu, vedela som, že pár vecí časom budem chcieť meniť. Najviac ma "žrala" kuchynská linka, ktorá bola veľká a zároveň tam bolo málo priestoru. O nej som rozprávala pár rokov. Až kým sme sa konečne minulý rok dokopali k prerábke. A pravdupovediac, netušila som, do čoho vlastne ideme.

Špaldová bábovka s ovocím

Bábovku som chcela upiecť už dávno, no nejako som sa k tomu neodhodlala. Keď som si prezerala TinkineRecepty.sk a natrafila na recept na špaldovú, povedala som si, že ju musím vyskúšať. Ale trošilililinku som si tento recept prispôsobila podľa svojich chutí :-) Toto je teda inšpirácia od Tinky , ktorá aj mne - laikovi - vyšla na prvýkrát!