Preskočiť na hlavný obsah

Zmena stravovacích návykov

Minulý týždeň, keď som mala PMS a (prepáčte za výraz, ale naozaj to tak bolo) žrala som všetko, čo malo v sebe cukor, čo sa okolo mňa vôbec pohlo, a občas ani nemuselo, aj sama som si vzala a kúpila. Rozhodla som sa pre zmenu. Nejde len o to, že sa blíži svadba (ešte necelých 7 mesiacov a budem pani :-D), ale aj ja som sa necítila dobre vo vlastnej koži. Som dosť psychicky vyčerpaná a chýbajúcu energiu som dopĺňala cukrom v krvi.
Začala som sa aj zdravšie stravovať. Dnes som po prvýkrát ochutnala Wellness koktail od Oriflame a nezjedla som nič sladké. Chutil celkom dobre, robila som si ho s mliečkom, no o tom viac nabudúce ;-) Teda, po dlhšej dobe užívania.
Dnes som si spravila takúto večeru:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Podobný šalát si často robíme s mojim drahým, keď sme spolu a v ostatnom čase som si ho začala robiť aj doma. Čo v ňom je? Buď ľadový šalát alebo čínska kapusta, krabie tyčinky, mozarella alebo balkánsky syr, biely jogurt alebo smotana a ryžové chlebíky. Všetko zmiešame dokopy a máme večeru. Ok, zjedla som dve porcie, ale myslím si, že ide o celkom zdravú večeru ;-)
A ako sa cítim po prvom koktaile? Nemám chuť na sladké (ale nemám ani PMS :-D) a cítim sa celkom energicky, až tak, že si idem zacvičiť 30 day shred! :-)

Komentáre

  1. fajnotka :) a radšej dve porcie zdravej večery ako sladkosti, to si aspoň hovorím ja sama :D

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. :DD Kati, ty si exot, zas zdrave to je , i ked kalorii to ma tiez dost :) mozarella je mnamka, len radsej by som si dala nieco normalne co ta zasyti tak o 17h vecer ale nezjedla by som toho vela, lebo tie chlebiky ryzove nezasytia, a zas kazdy vecer mozarella atd, to by bola draha dieta, aj ked ty teda dietu nepotrebujes

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tak jasné, že nie každý večer, a jedla som to o pol 5 :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

BB

O BB sa už toho popísalo a dalo by sa povedať, že už začínajú byť totálne out. Ja mám však svoje dve obľúbené BB-čka. Tým jedným je BB puding. Výborný, chutný puding, jednoducho klasika :-) foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené! Tým druhým je moje najnovšie BB: foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Prerábka

Keď sme sa pred skoro 8 rokmi nasťahovali do nášho bytu, vedela som, že pár vecí časom budem chcieť meniť. Najviac ma "žrala" kuchynská linka, ktorá bola veľká a zároveň tam bolo málo priestoru. O nej som rozprávala pár rokov. Až kým sme sa konečne minulý rok dokopali k prerábke. A pravdupovediac, netušila som, do čoho vlastne ideme.

10 rokov

16. 8. 2010, deň, keď som sa rozhodla spojiť svoje dve záľuby - kozmetiku a písanie. Nemyslím si, že som v niektorej z týchto oblastí vynikala, len ma to jednoducho bavilo. A baví ma to doteraz. Už 10 rokov. A chcela by som to pekné výročie osláviť s vami! Bez vás by to totiž ani nefungovalo, ale ani nebolo ono. A preto už takto na začiatku - ďakujem, že tu so mnou ste.