Preskočiť na hlavný obsah

Objednávka z Bonprixu!

Dnes (23.1.2013) mi prišli veci, ktoré som si objednala z Bonprixu. Na radu všetkých som si objednala o číslo menšie - 36/38. Objednala som si dvoje šaty a tričko. Problém však bol ten, že keď som si chcela objednať o číslo menšie, malo to byť 38 a všetky tieto vecičky mali na výber len 36/38. Obávala som sa, predsa len, moje boky majú od 36 na kilometre, ale vyskúšala som.
A výsledok?
Jedny šaty mi sedia a tričko je trošku obtiahnuté, ale nevyzerá to zle, konkrétne tieto:
foto www.bonprix.sk
foto www.bonprix.sk

Druhé šaty sú mi napasované, ale vojdem sa do nich v pohode a ani nepraskajú, keď sa zohnem. Takže, mám motivačné šaty. (Pozn. tie šaty nie sú s opaskom).
foto www.bonprix.sk
Čo znamená motivačné? :) Že do nich budem motivačne chudnúť a môj plán je minimálne 5 kíl! :) Takže si držím palce a Jillian, tras sa! :) 
Objednali sme si so sestrou ešte aj kostýmčeky, ktoré majú dodanie 3-4 týždne, tu už bola veľkosť 38, tak som zvedavá, či ho nebudem vracať :) Každopádne, neholdujem objednávaniu oblečenia cez internet, ale tieto veci sa mi veľmi páčili a mali dobrú cenu (kostýmček 19,90 €, a za tieto veci hore dokopy 23,92 €, materiál je príjemný na dotyk aj na nosenie).

Ako ste na tom vy a objednávanie oblečenia cez internet? Ja som sa vždy bála kvôli veľkosti, ale som rada, že sa do týchto vecí vtrepem :-D a chudnem ďalej =) Vďaka bonprixu ;-) Držte palce, nech do leta, kým budem môcť nosiť tieto šaty, mám mínus 5 kíl minimálne :)



Tento týždeň (12.2.2013) mi došiel kostým. Keď som ho rozbalila, až ma striaslo, pretože som si nevedela predstaviť samú seba, ako sa do toho natrepem. Šok však nastal, keď som sa do kostýmu obliekla. Naozaj som sa vošla a ani som nevyzerala ako "hurka" :-D Akoby tú 38-mičku na mňa šili :) Takže odporúčam naozaj o číslo menšie objednávať. Podľa veľkostných tabuliek na stránke by som mala mať veľkosť 40-42 a v pohode som sa vošla do 38mičky :)
No a kostýmček vyzerá presne takto:
foto - www.bonprix.sk

Komentáre

  1. Ahojda. Moc se mi líbí tvůj blog! Ráda bych Tě pozvala na můj web, který je zaměřen především na poruchy příjmu potravy, ale pozor- ne thinspo, ba právě naopak.Najde tam recepty, které nikde jinde nenajdeš..převážně clean eating, tipy, články postřehy...a v brzké době se rozjede projekt na pomoc lidem s PPP, jen čekáme s kamarádkou, kdy ho schválí krasna.cz. Na blog určitě mrkni, každopádně si tam najdeš to "svoje". A pokud by se ti u mě opravdu moc líbilo, můžeš se přidat mezi mé Followers aneb pravidelné čtenáře (v levém sloupci mého blogu). Přeju krásný zbytek dne. Andie xoxoxox
    www.andie-chambers.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zajímalo by mě, zda nemáš problém s tím, že to oblečení vypadá jinak na obrázku než poté v reále? Píšeš, že jsi spokojená, tak by to mělo být u tebe v pořádku, ale našla jsem tuto stránku https://www.plnapenezenka.cz/obchody/bonprix-cz a také bych si ráda něco objednala, ale bojím se právě toho, že to poté budu muset vracet, když to bude vypadat úplně jinak..

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

BB

O BB sa už toho popísalo a dalo by sa povedať, že už začínajú byť totálne out. Ja mám však svoje dve obľúbené BB-čka. Tým jedným je BB puding. Výborný, chutný puding, jednoducho klasika :-) foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené! Tým druhým je moje najnovšie BB: foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Prerábka

Keď sme sa pred skoro 8 rokmi nasťahovali do nášho bytu, vedela som, že pár vecí časom budem chcieť meniť. Najviac ma "žrala" kuchynská linka, ktorá bola veľká a zároveň tam bolo málo priestoru. O nej som rozprávala pár rokov. Až kým sme sa konečne minulý rok dokopali k prerábke. A pravdupovediac, netušila som, do čoho vlastne ideme.

10 rokov

16. 8. 2010, deň, keď som sa rozhodla spojiť svoje dve záľuby - kozmetiku a písanie. Nemyslím si, že som v niektorej z týchto oblastí vynikala, len ma to jednoducho bavilo. A baví ma to doteraz. Už 10 rokov. A chcela by som to pekné výročie osláviť s vami! Bez vás by to totiž ani nefungovalo, ale ani nebolo ono. A preto už takto na začiatku - ďakujem, že tu so mnou ste.