Preskočiť na hlavný obsah

Rimmel shopping - one amazing day! =)

Kto pozná stránky www.rimmel.sk alebo www.rimmel.cz, tak ten vie, o čo ide. Pre ostatných vysvetlím :)
Na uvedených webstránkach máte možnosť 2 x ročne vyhrať kozmetický balíček, ak nazbierate najviac bodov v karme za dané obdobie (tvoríte blogy, komentujete blogy alebo výrobky, nakupujete v e-shope). 

Tá, ktorá získa najviac bodov v karme za kalendárny rok vyhráva Rimmel Shopping - kompletnú zmenu vizáže (vlasy + make-up) a nákup nového oblečenia pre seba a ešte pre jednu osobu, ktorú vezme so sebou. 

Mne sa podarilo vyhrať za rok 2011 a už som len čakala na termín. Trošku sa mi to skomplikovalo, keďže prvý možný termín mi v Rimmel-i navrhli 5. 6. 2012, čo bolo deň po mojich magisterských štátniciach, a to by som nestíhala. Nakoniec sme sa však dohodli na 27. 8. 2012.

Na shopping som vzala sestru Michaelu. A ako náš deň prebiehal? :) Sledujte ďalej!



27. 8. 2012, 04:35
V Margecanoch nastupujeme na rýchlik Rysy (keďže v Krompachoch rýchlik nestojí). Na naše prekvapenie je vo vlaku už celkom dosť ľudí. Našťastie sme mali miestenky =) A čaká nás 5,5 hodinová cesta, cieľová stanica: Bratislava, Hlavná stanica.

27. 8. 2012, 10:05
Vlak dorazil. Úspešne sme sa predrali tým národom, čo vystupoval. Pred stanicou sme sa pokúšali zapnúť GPS, keďže sme bratislavskú MHD nepoznali a, úprimne, taxikárom veľmi nedôverujem. Síce nám GPS na mobile padalo častejšie, ako sme prepokladali, cesta nám trvala asi hodinku. Napriek tomu sme bez zablúdenia došli na miesto stretnutia včas :)

27. 8. 2012, 11:00
Stojíme pred reštauráciou Café & Crepérie na Hviezdoslavovom námestí a čakáme na dve korunné Rimmelky a fotografa/kameramana. Úspešne som ich zbadala. Zoznamujeme sa. Pozývajú nás na obed. Palacinky boli vynikajúce! Napriek tomu sme nezvládli dojesť! Ale vrelo odporúčam túto reštauráciu :)

27. 8. 2012, 12:00
Vchádzame do Toni Guy. Cítime sa ako hviezdy, keďže nás stále fotia a snímajú na kameru. V salóne sme strávili neuveriteľných 5 hodín! Ale stálo to za to. Najprv sme absolvovali konzultáciu. Potom si mňa aj sestru vzali do svojich profesionálnych rúk pracovníci v salóne. Cítili sme sa ako rozmaznávané princezné. Dokonalá starostlivosť. Personál bol neskutočne milý. Fakt škoda, že Toni and Guy je len v Bratislave.
Obom nám vlasy farbili aj strihali, ale do prirodzených odtieňov.
Následne si nás vzala pod lupu vizážistka Daniela. Výsledok uvidíte na fotkách =)

27. 8. 2012, 17:00
Presunuli sme sa do Auparku na shopping. Tam sme sa stretli so stylistkou, ktorá nám obom super poradila. Celý náš nákup vláčili korunné Rimmelky Lucka a Katka, a samozrejme, natáčal nás pán kameraman :). Obliekli sme sa obidve od hlavy po päty (dokopy za cca 500 €) a sme dosiaľ nesmierne spokojné! Nakupovali sme cca do 20:30. 

27. 8. 2012, 20:30
Stretla som sa s Rimmel Agentkou Majkou L. :) Bolo to príjemné, hoci krátke stretnutie. Potom sme spolu so sestrou išli so spolužiačkou z univerzity, Zuzkou a jej Viktorom, na vínko.

27. 8. 2012, 23:40
Sadáme na vlak domov. Unavené, ale spokojné. Aj tento vlak bol dosť plný.

28. 8. 2012, 06:20
Došli sme domov do Krompách. Unavené, o dve hodinky som musela vstávať do práce (prvý deň :D, sestra mala stále ešte prázdniny, takže dospala), ale stálo to za to!

Sme obe nesmierne vďačné za túto výhru. Veď je to len raz za život! Prežili sme dokonalý deň a cítili sme sa ako topstar! :)


Dosť bolo textu, poďme na foto!


Ja - zničená po ceste - pred premenou

Miška - zničená po ceste - Pred premenou
A IDEME NA VLASY!!!! :)














 MAKE-UP:
Alebo čo o nás povedala vizážistka Daniela :)

"KATKA
Na hydratovanú pleť som Rimmelke Katke niesla podkladovú bázu MATCH PERFECTION, ktorá pleť zjemnila, vyhladila a zmatnila. Keďže slečna potrebovala nedokonalosti pleti viac prekryť, použila som dlhotrvajúci make-up LASTING FINISH odtieň 103, s vysokou krycou schopnosťou a revitalizujúcim komplexom na posilnenie pleti. Na rozjasnenie pokožky pod očami som použila tekutý korektor MATCH PERFECTION č. 010. Na zafixovanie make-upu som aplikovala púder z radu STAY MATTE, odtieň 004.
Pred nanesením očných tieňov som na očné viečka aplikovala vyššie spomínaný make up a púder, čím som vytvorila základnú vrstvu pre dlhotrvácnosť a farebnú stálosť očných tieňov. Od vnútorného kútika oka som naniesla svetlo ružový odtieň (2) z paletky GLAM EYES č. 005, vedľa neho som pokračovala svetlo zeleným odtieňom (2) z paletky TRAFFIC STOPPING SHADOW. Vonkajší kútik som zvýraznila tmavozeleným odtieňom (3) z rovnakej paletky. Ten som tieňovala smerom do stredu viečka, s cieľom "vyplniť" jeho výraznú plochu viditeľnú pri otvorených očiach, tým ju eliminovať a opticky tak prehĺbiť pohľad. Tmavý tieň som potiahla aj za vonkajší okraj oka a vytvorila tak "mačacie" oči. Spodnú linku oka som zvýraznila pomocou šedivej ceruzky SOFT KOHL KAJAL EYES PENCIL č. 064, ktorú som roztieňovala už použitým tieňom (2) z paletky GLAM EYES č. 005 a zeleným tieňom (3) z paletky TRAFFIC STOPPING SHADOW. Optické zväčšenie očí som dosiahla i aplikáciou hnedej ceruzky SOFT KOHL KAJAL PENCIL c. 011 tesne nad líniu mihalníc. Riasy som nalíčila riasenkou VOLUME FLASH X10 EXTREME BLACK, ktorá im dodala objem.
Obočie som dokreslila hnedou ceruzkou na obočie PROFESIONAL EYEBROW PENCIL č. 002 a prečesala kefkou.
Na líčka som naniesla bronzer MATCH PERFECTION c.001, ktorý pleti dodal prirodzený slnečný nádych. Pery som nalíčila kombináciou rúžov LASTING FINISH c. 264 a c. 202. "







"MIŠKANa hydratovanú pleť som Miške naniesla podkladovú bázu MATCH PERFECTION. Drobné nedostatky pleti som prekryla tuhým korektorom STAY MATTE č. 010. Michaela mala normálnu pleť s mierne rozšírenými pórmi na nose a cele. Rozhodla som sa preto pre dlhotrvajúci make-up MATCH PERFECTION odtieň 100, ktorý sa farbe pleti dokonale prispôsobil. Na zosvetlenie pokožky pod očami som použila tekutý korektor MATCH PERFECTION č. 010. Na zafixovanie make-upu som aplikovala púder MATCH PERFECTION, odtieň 103.
Pre Michaelu som vybrala také líčenie, ktoré môže využiť do školy, príp. na von. Išlo teda o jemné líčenie, ktoré podčiarklo Michaeline pekné črty tvare. Po aplikácii make-upu a púdru na očné viečka som do vnútorného kútika naniesla svetlo modrý odtieň (1) z paletky GLAM EYES č. 021. Vedľa neho som pokračovala modrým odtieňom (2) z tej istej paletky. Do vonkajšieho kútika tesne ponad okraj pohyblivého viečka som aplikovala fialový odtieň (4) z rovnakej paletky. Táto farebná kombinácia zdôraznila farbu očí Michaely. Spodnú linku som nakreslila pomocou modrej vodeodolnej ceruzky EXAGGERATE č. 230, ktorú som roztieňovala už použitým tieňom (2) z paletky GLAM EYES č. 021. Túto "nezmazateľnú" ceruzku som použila aj na vrchnú linku, ktorú som aplikovala do vonkajšej polovice viečka. Vnútornú linku som pozdĺž celého spodného viečka nakreslila bielou ceruzkou.
SOFT KOHL KAJAL EYES PENCIL č. 071. Mihalnice som nalíčila obľúbenou riasenkou mladých dievčat EXTRA SUPER LASH c. 101, ktorá mihalnice krásne predĺžila a vytočila.
Obočie som dokreslila hnedou ceruzkou na obočie PROFESIONAL EYEBROW PENCIL č. 002 a prečesala kefkou.
Na líčka som naniesla lícenku MATCH PERFECTION trio c. 002. Pekný tvar pier som dokreslila leskom Vinyl Gloss č.110."













 Premenené :)
úsmev a´la veverička :)

vraj sa podobá na Gwyneth Paltrow


Ideme nakupovať!!!

ľúbime sa :) aj keď na seba občas brešeme :D


zľava: Rimmelka Katka, stylistka, Miška, ja, Rimmelka Lucka

A čo sme si nakúpili??? (PS: na fotkách je zlý dátum aj čas :))



Porovnanie premeny vizáže:

Katka

Miška

Bol to naozaj úžasný deň!!! :) ĎAKUJEME!

Čo si myslíte o našej zmene? :) Píšte komentáre pod článok!!! 

A tu môžete vidieť aj dlho očakávané video:



Komentáre

  1. Jeeej Katka super, uzasny dnik ste mali zo sestrou, fajne sa o vas postarali ako o take princezne ;) az vam aj zavidim trosku:D je fajn ze pekne zachytili cely proces premeny a tie fotky pocas ci po shoppingu su naaadherne uplne z vas srsi tolko entuziazmu, vidiet ze dlha cesta sa oplatila a aj po dlhom dni plnom zazitkov mate z coho cerpat energiu.

    P.S. Segra mi zboku pripomina trosku Spencer Hastings ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jej katus ste krasne obe ...nadherne fotky a ten den musel byt este krajsi

    OdpovedaťOdstrániť
  3. že wááááw, strašne ti to po premene seklo, teda vám. Ste veľmi pekné, škoda,že segre dala modrý tieň, nejako mi to nepasuje. Ale fotky fakt vyžarujú, že ste sa mali skvele a som rada, že sme sa stretli :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ďakujem(e) :)tak podobne plánujem sestru nalíiť na stužkovú (má tmavomdré šaty, tak dúfam, že to bude vyzerať ok) :) ona sa bežne líči len tak jemne, a tiene používa fakt málokedy :)

    a aj ja som veľmi rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Wow Katka to si mala teda šťastný extra deň. Akjo klobúk dole premena vám vyšla a účesi sedeli perfektne myslím že ste mali dobrý zážitok. Nalíčené ste boli pekene jemne nič moc prehnané. A to nakupovanie tiež len wow pekné kúsky ste si vybrali a k tomu ešte že ZARA a MANGO. Taký den by chcela mať asi nejedna dievka =) naozaj pekné ste =) ...dobré že si ukázala aj tú fotodokumentáciu :) chválim

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

BB

O BB sa už toho popísalo a dalo by sa povedať, že už začínajú byť totálne out. Ja mám však svoje dve obľúbené BB-čka. Tým jedným je BB puding. Výborný, chutný puding, jednoducho klasika :-) foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené! Tým druhým je moje najnovšie BB: foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Prerábka

Keď sme sa pred skoro 8 rokmi nasťahovali do nášho bytu, vedela som, že pár vecí časom budem chcieť meniť. Najviac ma "žrala" kuchynská linka, ktorá bola veľká a zároveň tam bolo málo priestoru. O nej som rozprávala pár rokov. Až kým sme sa konečne minulý rok dokopali k prerábke. A pravdupovediac, netušila som, do čoho vlastne ideme.

Špaldová bábovka s ovocím

Bábovku som chcela upiecť už dávno, no nejako som sa k tomu neodhodlala. Keď som si prezerala TinkineRecepty.sk a natrafila na recept na špaldovú, povedala som si, že ju musím vyskúšať. Ale trošilililinku som si tento recept prispôsobila podľa svojich chutí :-) Toto je teda inšpirácia od Tinky , ktorá aj mne - laikovi - vyšla na prvýkrát!