Preskočiť na hlavný obsah

Veselé Vianoce!

Milé moje čitateľky (a možno sa nájde aj nejaký čitateľ), ďakujem Vám za priazeň a prajem Vám šťastné a veselé Vianoce :-) 
Pre mňa sú Vianoce synonymom rodinnej atmosféry. Náročky som nepísala rodinnej pohody, pretože nervozita vládne aj v tento deň - najmä okolo posledných príprav, ale to už nejak patrí k tomu a je to taká skoro pohoda :-D Teším sa, keď si všetci sadneme okolo stola, pomodlíme sa a dáme si slávnostnú večeru. Teším sa na darčeky, najmä na reakciu mojich blízkych a teším sa aj na polnočnú omšu. Medzi tým si však zaiste pozriem nejaký ten vianočný film. Síce každý rok nám televízie ponúkajú takmer identický výber, stále sú filmy, ktoré si pozriem, aj keď ich poznám takmer naspamäť. Ktoré to sú? :-)
Golden Christmas ornaments - christmas Wallpaper
ZDROJ
Nemám presné poradie, no tu sú filmy, ktoré si rada pozriem každý rok:

Tri oriešky pre Popolušku
ZDROJ

Mrázik

Soundtrack - Mrazik
ZDROJ

S tebou ma baví svet

S tebou mě baví svět
ZDROJ
Rada si pozriem aj Shreka či iné animované rozprávky :-) No tieto filmy sú klasika, ktoré v iné ročné obdobie nevyhľadávam :-) Keď mám náladu, pozriem si aj trilógiu Sám doma, no nejako som sa toho už presýtila.

Ktoré filmy sú vaše vianočné top?


Komentáre

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

BB

O BB sa už toho popísalo a dalo by sa povedať, že už začínajú byť totálne out. Ja mám však svoje dve obľúbené BB-čka. Tým jedným je BB puding. Výborný, chutný puding, jednoducho klasika :-) foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené! Tým druhým je moje najnovšie BB: foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Prerábka

Keď sme sa pred skoro 8 rokmi nasťahovali do nášho bytu, vedela som, že pár vecí časom budem chcieť meniť. Najviac ma "žrala" kuchynská linka, ktorá bola veľká a zároveň tam bolo málo priestoru. O nej som rozprávala pár rokov. Až kým sme sa konečne minulý rok dokopali k prerábke. A pravdupovediac, netušila som, do čoho vlastne ideme.

10 rokov

16. 8. 2010, deň, keď som sa rozhodla spojiť svoje dve záľuby - kozmetiku a písanie. Nemyslím si, že som v niektorej z týchto oblastí vynikala, len ma to jednoducho bavilo. A baví ma to doteraz. Už 10 rokov. A chcela by som to pekné výročie osláviť s vami! Bez vás by to totiž ani nefungovalo, ale ani nebolo ono. A preto už takto na začiatku - ďakujem, že tu so mnou ste.