Preskočiť na hlavný obsah

Aj vy máte peňaženku plnú vernostných kariet?

Prídete do obchodu, spravíte nákup a pri pokladni vám milá slečna alebo milý mladík ponúkne vernostnú klubovú kartu, s ktorou máte pri každom nákupe nejakú zľavu alebo si zbierate body, ktoré potom vymeníte za nejaké poukážky. Nemyslím si, že tieto systémy nejako klamú ľudí, keďže neplatím členské poplatky a tak. Ale niektoré akcie - poukážkové zľavy - netreba využiť hneď, ale porovnať s bežnou cenou, ktorú zvyknú práve v čase kupónikovej akcie akože zvýšiť...

Priznám sa, aj ja som "obeťou" vernostných zliav. Rada zbieram body a ešte radšej uplatňujem kupóniky. No dnes som si tak vysypala kartičky z peňaženky a zamyslela sa nad tým, ktoré a ako často vlastne používam.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Keď som si ich tak dala na kôpku zistila som, že niektoré vlastne ani v obchodoch nepoužívam, iné občas a posledné najviac. 
Ktoré to sú?
1. UŽ NEPOUŽÍVAM
- klub Harmony - ani neviem, kde ju použiť :-D
- klubová karta Nivea (na nej mám akurát to členské číslo, cez ktoré si objednávam darčeky za kódy v Nivea klube)
- Baťa klub - naposledy som ju použila dosť dávno a mám pocit, že by mi ju už asi v obchode ani nevzali    :-D u Baťu som dosť dlho nič nekúpila, jednak sa mi tam tovar nepáčil a jednak ceny boli privysoké

2. POUŽÍVAM OBČAS
Čo vlastne znamená, že do týchto obchodov chodím občas, ale nie preto, že by som nechcela, no preto, že ich nemám v trase, po ktorej chodím nakupovať najčastejšie.
- Dr. Max - keď som ešte chodila na univerzitu, túto kartu som použila vždy, keď som vošla do lekárne. No potom zmenili princíp vernostného systému a v súčasnosti sa do tejto lekárne dostanem naozaj málo.
- Bepon klub - do Beponu sa chystám už dlhšie, ale nikdy mi to nevyjde. Majú nádherný a kvalitný tovar, ale túto kartu som nepoužila už viac ako pol roka (dúfam, že sa to zmení! :))
- Dráčik rozprávková karta - túto som si zaobstarala len dnes. No určite ju budem používať pri každom nákupe, keďže tie zľavy sú tam dosť výrazné!

3. POUŽÍVAM PRAVIDELNE
- Tesco clubcard - Tesco máme aj u nás, vlastne je už skoro všade :-D, takže túto kartičku používam naozaj často, ale akurát dnes, keď som spravila nákup za vyše 30 €, som ju zabudla použiť... asi starnem :/
- DM active beauty - u nás síce DM nie je, ale vždy, keď sa dostanem do mesta kde je, tak niečo kúpim, čiže ju používam dosť často :)

Najčastejšie však aj tak používam platobnú kartu... no asi by som to mala obmedziť :-D

Ako ste na tom vy a vernostné karty?


Komentáre

  1. Ja som musela karty z peňaženky vytiahnuť a kúpiť si na ne špeciálny obal:)Bolo ich priveľa.Ale používam ich takmer všetky:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja ich ani nenosím so sebou lebo tiež mám dosť ale najčastejšie používam vernostnú kartu z dm-ka =)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja tych kariet mam este viac... Ale takisto najviac pouzivam DM a Tesco, sezonne Bepon- teraz som kupovala farebne pancuchy ako zymslov zbavena, tak som ju vyuzila- a Nivea kartu pouzivam napr. pri nakupoch knih v PantaRhei.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja mam 30 kariet no pouzivam sotva polovicu :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

BB

O BB sa už toho popísalo a dalo by sa povedať, že už začínajú byť totálne out. Ja mám však svoje dve obľúbené BB-čka. Tým jedným je BB puding. Výborný, chutný puding, jednoducho klasika :-) foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené! Tým druhým je moje najnovšie BB: foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Prerábka

Keď sme sa pred skoro 8 rokmi nasťahovali do nášho bytu, vedela som, že pár vecí časom budem chcieť meniť. Najviac ma "žrala" kuchynská linka, ktorá bola veľká a zároveň tam bolo málo priestoru. O nej som rozprávala pár rokov. Až kým sme sa konečne minulý rok dokopali k prerábke. A pravdupovediac, netušila som, do čoho vlastne ideme.

10 rokov

16. 8. 2010, deň, keď som sa rozhodla spojiť svoje dve záľuby - kozmetiku a písanie. Nemyslím si, že som v niektorej z týchto oblastí vynikala, len ma to jednoducho bavilo. A baví ma to doteraz. Už 10 rokov. A chcela by som to pekné výročie osláviť s vami! Bez vás by to totiž ani nefungovalo, ale ani nebolo ono. A preto už takto na začiatku - ďakujem, že tu so mnou ste.